Citesti acum…
„Triumf”, festivalul dansului si al bucuriei

„Triumf”, festivalul dansului si al bucuriei

de  redactiafebruarie 12, 2018

Muzica si iubirea pentru dans ca arta suprema, numarul de ore de repetitie, coregrafia, dorinta de a excela si de a-si demonstra talentul propriei persoane, parintilor si prietenilor reprezinta destule motive pentru copiii nostri de a fi prezenti in calitate de concurenti in cadrul Festivalului de Dans pentru Copii si Tineret „Triumf”, ajuns in acest an la editia a VI-a. Evenimentul va avea loc in data de 26 martie 2018 la Cinema Pro, Bucuresti.

Dupa succesul de anul trecut, unde au participat peste 1500 de dansatori din tara, editia a sasea vine ca o continuare fireasca pentru ceea ce se doreste a deveni traditie si punct de reper in lumea dansului pentru copii si tineri din Romania si nu numai.

Festivalul isi propune promovarea si implementarea gustului pentru frumos, dezvoltarea armonioasa a corpului prin alte metode decat cele traditionale din orele de educatie fizica, spargerea barierelor timiditatii prin acumularea unor emotii constructive, dezvoltarea unei educatii a esteticului si a frumosului in randul copiilor prescolari, elevilor si tinerilor.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord