Citesti acum…
Tommy Jeans Summer Heritage, colectie capsula cu un twist modern

Tommy Jeans Summer Heritage, colectie capsula cu un twist modern

de  redactiaaprilie 27, 2019

Tommy Hilfiger anunta colectia capsula TOMMY JEANS Summer Heritage, care celebreaza sezonul festivalurilor cu articole vestimentare esentiale de vara, reunind siluetele tip anii ‘90 emblematice pentru brand cu elemente grafice si un twist modern.

Colectia revigoreaza grafica atemporala, incluzand steaua „Tommy Girl” si elipsa ovala prezenta in articolele pentru barbati cu logo-ul emblematic tip steag. Stilurile feminine stradale se afla in centrul atentiei, incluzand rochia din denim si stamba, pulovere scurte, pantaloni scurti de cycling, pantaloni de trening si pantaloni oversized. Pantalonii in culori contrastante, palariile, camasile și tricourile in dungi indraznete pentru barbati sunt inspirate din patrimoniul brand-ului. Galbenul pastel, rozul si degrade-urile aduc o tenta varatica paletei de culori reprezentative pentru brand.

Modelele colectiei aduc o nota tinereasca si ireverentioasa clasicelor piese dedicate viitoarei generatii indragostite de stilurile premium din denim.

Colectia este disponibila in magazinele TOMMY JEANS selectionate incepand cu data de 28 mai 2019.

Fondata in 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele sunt distribuite in cadrul unei retele compuse din magazine de brand, magazine shop-in-shop, outlet-uri si o retea extinsa de magazine multibrand.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord