Termeni si conditii. Politica de Confidentialitate

Termeni si conditii

 1. Informatii despre site

chic-elite.ro este un website pentru femei, concept si creatie proprie, care foloseste si informatii preluate de la terti parteneri, cu acordul acestora.

email: chic.elite.ro@gmail.com

 1. Accept

Ca vizitator al site-ului, esti de acord cu acesti termeni si conditii, daca vizitezi site-ul, folosesti site-ul sau te inscrii ca membru.

Chic-Elite.ro poate schimba aceste conditii in orice moment. Versiunile modificate vor intra in vigoare dupa 30 de zile de la publicarea lor pe acest site web.

 1. Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul chic-elite.ro, inclusiv look-ul si feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea chic-elite.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Chic-elite.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acele informatii. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

Anumite sectiuni din cadrul site-ului (sectiunea Forum, precum si sectiunile cu concursuri foto/video organizate de Chic-elite.ro), contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii Chic-elite.ro printr-o licenta gratuita si neexclusiva. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, Chic-elite.ro actionand doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

Cu exceptia continutului specific prezentat la punctul 2, unde se aplica termenii licentelor respective, puteti folosi continutul Chic-elite.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Chic-elite.ro:

 1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Chic-elite.ro asupra continutului;
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
 3. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului Chic-elite.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office[at]chic-elite.ro

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Chic-elite.ro incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la chic.elite.ro@gmail.com, mentionand drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Chic-elite.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

In cazul continutului incarcat de utilizatori, Chic-elite.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Desi depunem toate eforturile pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatori sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa chic.elite.ro@gmail.com, mentionand drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Chic-elite.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Chic-elite.ro iti proceseaza informatiile personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si cu reguli stricte ale legislatiei Europene pentru protejarea datelor.

Violarea proprietatilor intelectuale

Pe Chic-elite.ro poti publica doar continut (poze, text, muzica, filme, etc.) pentru care detii drepturile necesare de autor. Esti direct responsabil pentru obtinerea acestor drepturi. Chic-elite.ro nu poate fi raspunzatoare pentru publicarea continutului a caror drepturi de autor nu le detii. Chic-elite.ro  va impune sanctiuni in cazul in care este instiintat ca un anume continut incalca drepturile partilor terte.

Incalcarea ordinii publice pe site-ul web inseamna ca spam-ul, recrutarea voturilor, trimiterea reclamelor nesolicitate in mesaje personale sau publice, reincarcarea paginilor in mod fraudulos, flood-ul sau editarea de texte prea lungi, etc., pot fi sanctionate.

Suspendarea accesului

Chic-elite.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

Tentativa de hackuire impotriva Chic-elite.ro sau a contului unui membru al Chic-elite.ro este interzisa si sanctionabila. In acest caz, prevenim intotdeauna politia, chiar daca esti minor. Prin comiterea unor asemnea ofense, risti o pedeapsa cu inchisoarea sau/si o amenda.

 1. Schimbari ale site-ului

Chic-elite.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale continutului sau. De asemenea, Chic-elite.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dumneavoastra la forum si unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dumneavoastra cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Chic-elite.ro nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra prin mesaje, posta electronica sau telefon.

Din pacate, nicio transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Chic-elite.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.

Politica de confidentialitate

Informatii generale

Chic-elite.ro respecta viata dumneavoastra privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Acest punct are rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dumneavoastra, cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dumneavoastra, cine are acces la informatia colectata de la dumneavoastra si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Chic-elite.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa in format electronic la adresa chic.elite.ro@gmail.com.

Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a avea acces mai usor la contul dumneavoastra pe site-ul Chic-elite.ro sau informarea utilizatorilor cu privire la noile stiri aparute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promotionale desfasurate de Chic-elite.ro.

 • Poti avea acces la adatele personale gratuit (si le poti corecta sau cere sa se corecteze, unde este cazul).
 • Poti obiecta la utilizarea datelor tale personale pentru scopuri directe de marketing.

La fel ca si tie, noua nu ne place spam-ul. Adresa ta de e-mail nu este niciodata furnizata de noi catre parteneri secundari.

Pentru reclamele preferentiale, furnizam tipul tau de browser, adresa de IP, URL-uri pe care le vizitezi sau le-ai vizitat (si criteriile de cautare), varsta, genul si locatia geografica cu furnizorul nostru de reclame. Aceste informatii pot fi folosite de catre alte website-uri pentru a arata si administra reclamele preferentiale.

Nu oferim in nici un caz datele tale personale unui partener secundar, fara acordul tau explicit.

Putem, totusi, oferi acces la datele tale personale in cazul abuzurilor ilegale sau cand primim ordine de la autoritatile legale.

Ce informatii colectam

Chic-elite.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati: direct, de la utilizator si din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteul nostru.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la Chic-elite.ro, va putem intreba care este numele dumneavoastra, care este adresa dumneavoastra de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Aceste informatii trimise de dumneavoastra nu vor fi partajate cu nici o terta parte.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dumneavoastra, ca adresa dumneavoastra IP, ora vizitei dumneavoastra, locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Chic-elite.ro inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului, cum sunt cele puse la dispozitie de Google analytics. Chic-elite.ro foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Cum protejam informatiile colectate de la dumneavoastra

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Chic-elite.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dumneavoastra va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Cine are acces la informatiile colectate de la dumneavoastra

Chic-elite.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, Chic-elite.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Chic-elite.ro.

In concluzie, atunci cand accesati siteul Chic-elite.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dumneavoastra, veti dezvalui aceste informatii doar site-ului Chic-elite.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dumneavoastra personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dumneavoastra sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca furnizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. Chic-elite.ro nu are niciun fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

 1. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe Chic-elite.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Chic-elite.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Chic-elite.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Chic-elite.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Chic-elite.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

Nu poti folosi acest site web intr-o maniera neregulamentara, in scopuri ilegale sau in orice alt scop contrar conditiilor si avertismentelor din acest text sau din alte texte. Trebuie sa folosesti intregul site web ca o fiinta umana normala, atenta si rezonabila.

 1. Codul de conduita

Trebuie sa respecti anumite reguli, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de Chic-elite.ro . Aceste acte sunt interzise prin lege si pot conduce la condamnari:

Rasism, xenofobie, negativism si discriminare (pedeapsa cu inchisoarea). Remarcile rasiste, propaganda discriminarii preferintelor sexuale, publicarea pozelor rasiste sau insultarea strainilor sunt interzise pe Chic-elite.ro.

Ofensele publice, publicarea pozelor de tip pornografic, pedofilie, oferirea serviciilor de prostitutie sau a celor de escorta si invitarea implicita sau explicita la activitati sexuale.

Este interzisa incarcarea pozelor de tip pornografic, sexual sugestive sau a textelor cu continut foarte erotic. Acelasi lucru este valabil si pentru invitarea la activitati sexuale in public. Fotografiile umoristice sau caricaturale pot face exceptie, atat timp cat caracterul umoristic este cel predominant.

Calomnia, defaimarea, hartuirea, insultele, abuzul de nume sau fotografii, abuzul de incredere, etc.sunt interzise prin lege si condamnabile. Prin urmare, utilizarea unui limbaj abuziv, a insultelor, abuzarea numelui sau pozei cuiva, calomnia si defaimarea sunt interzise de asemenea pe Chic-elite.ro.Este strict interzisa publicarea mesajelor sau pozelor cu continut daunator, amenintator, inselator, defaimator, plin de resentiment, agresiv, rasist, vulgar, denigrant, indecent, insultator, violent, obscen sau pornografic.

Este de asemenea interzisa folosirea site-ului in scopuri politice

Referintele la partide politice sau publicarea sloganelor vor fi sanctionate daca se doveste ca au scopuri politice sau defaimatoare. Discutiile pe teme politice sunt permise daca nu degenereaza.

Chic-elite.ro isi rezerva dreptul de a tria mesajele publicate pe site daca nu sunt respectate cele de mai sus.

 1. Avertismente si indicatii

Se presupune ca ai citit si inteles toate avertismentele, publicatiile si politele de pe acest site. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata ca un consimtamant explicit cu privire la aceste documente.

 1. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.