Citesti acum…
Targuri de lux la palat: Noblesse Palace Luxury Fairs

Targuri de lux la palat: Noblesse Palace Luxury Fairs

de  redactiaaugust 19, 2016

Poza 3In perioada 22 septembrie – 23 decembrie 2016, Palatul Noblesse isi deschide cochetele sale sali, pentru a gazdui o serie de evenimente cu iz aparte: Noblesse Palace Luxury Fairs.

Organizatorii, impreuna cu expozantii (branduri de lux), vor oferi momente de inspiratie in design, arta, moda, frumusete, tehnologie, definind adevarate repere pentru un stil de viata exclusivist.

Calendarul targurilor

Luxury Lifestyle Fair: 22-24 septembrie;
Noble Drinks Fair: 13-15 octombrie;
Exclusive Beauty & Fashion: 20-22 octombrie;
Wedding Extravaganza Fair: 3-5 noiembrie;
Jewels & Watches Fair: 17-19 noiembrie;
Si, preferatul nostru, Noblesse Palace Christmas Fair: 17-23 decembrie.

Programul de vizitare este in intervalul orar 10:00- 22:00. In fiecare seara de joi, vineri si sambata, incepand cu ora 19:00, vizitatorii au parte de momente speciale, dupa cum urmeaza:

In fiecare joi: Eveniment de deschidere, Prezentarea expozantilor & Cocktail Party;
In fiecare vineri: Speech Invitat special & Cocktail Party;
In fiecare sambata: Moment artistic & Cocktail Party.

Accesul la targuri se va face pe baza de bilet, al carui pret este de 70 lei/vizitator/targ.

Palatul Noblesse, monument istoric

Situat pe Strada Sfintilor, nr 7, Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu, in stil eclectic. Din 1903 pana in anii ’50, a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz. Apoi a intrat in posesia Partidului Comunist si a devenit Cercul Pionierilor si Soimilor Patriei, Sectorul 2.

Retrocedata mostenitorilor legali, cladirea va fi  vanduta unui nou proprietar, iar in final va ajunge in posesia unei banci. Mai mult de 20 de ani este nelocuita, timpul lansand grave amprente asupra ei. Din 2012, intra in posesia Group-ului Noblesse, care o restaureaza in totalitate. Recastigandu-si frumusetea si eleganta, devine un centru unic in Europa.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord