Citesti acum…
Să înceapă aventura la Spring SuperBlog 2018!

Să înceapă aventura la Spring SuperBlog 2018!

de  redactiamartie 5, 2018

Începuturile nu se uită niciodată. De aceea, nici noi, la Chic Elite, nu putem uita că ne-am lansat odată cu ediția a XI-a a competiției de blogging creativ SuperBlog. A fost o experiență absolut fascinantă, am cunoscut multi bloggeri entuziaști și talentați și am primit nenumărate articole inspirate, dar și multe cititoare la care, altfel, poate ca nu am fi avut cum să ajungem. De atunci, Chic Elite a rămas alături de SuperBlog în calitate de partener media. Și tot de atunci, SuperBlog a ajuns deja la cea de-a XVI-ea ediție care se află acum în plină desfășurare.

Sub genericul „Să înceapă aventura!”, noua ediție Spring SuperBlog 2018 reunește bloggeri dornici să se afirme și branduri interesate să se promoveze în blogosferă. Urmează șase săptămâni (1 martie – 13 aprilie 2018) de provocări incitante, premii atractive și adrenalină online, iar la final, socializare și distracție offline, la Gala de premiere.

De-a lungul anilor, în cele 15 ediții SuperBlog încheiate, s-au înregistrat circa 2500 de participanți și s-au scris peste 30.000 de articole. Competiția este deschisă tuturor blogurilor în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole, indiferent de trafic sau tematica abordată. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Înscrierile au început la 23 februarie și continuă pe toată durata competiției.

Ediția Spring SuperBlog 2018 este sponsorizată de companiile AIA Proiect, AVBS Credit, Christian Tour, CND Turism – Vacanțe Speciale, Certificat-rapid.ro, Evernisaj.ro, Farmec, Hotel Aurora** Mamaia, InterComFilm Distribution, Interflora, Momondo, Prepelix, Swiss Solutions și Vindem-Ieftin.ro.

Iată ce spun o parte dintre sponsorii acestei ediții:

„Florile, precum cuvintele, sunt mesagerii emoțiilor, astfel că întâlnirea dintre Interflora – cea mai mare reţea internaţională de florării, lider mondial în livrarea de flori, plante şi cadouri la domiciliu și SuperBlog – cea mai longevivă competiție de blogging creativ nu poate fi decât una de bun augur. Așteptăm cu drag să citim articolele superbloggerilor și astfel să împărtășim cu voi toți bucuria de a dărui. „Omul Mercur” vă predă, așadar, ștafeta! Să înceapă aventura! Mult succes tuturor!” – Oana Voican, Country Manager, Interflora Romania

„Prepelix este jocul care, în anul 2000, a reuşit performanța de a deveni primul conţinut digital viral din România. Coincidența face ca, după 18 ani, PREPELIX să relanseze o versiune adaptată noilor tehnologii, în acelaşi timp în care SuperBlog îşi desfăşoară competiţia de primăvară. Aşteptăm cu nerăbdare să cunoaştem comunitatea de bloggeri din România. Suntem convinşi că vor avea o vânătoare de prepeliţe pe cinste, cât şi multă inspiraţie!” – Simona Buzatu, Marketing şi Comunicare PREPELIX

 „În cadrul competiției SuperBlog, nici publicitatea și nici premiile nu constituie farmecul concursului, deși, de ce să nu recunoaștem, sunt motivante și meritate cu prisosință. SuperBlog este o comunitate în care oamenii de toate vârstele și din toate colțurile lumii se reunesc pentru a-și demonstra talentul în scris și dragostea pentru această îndeletnicire artistică. Uniți de aceeași pasiune, bloggerii ne suprind de fiecare dată cu articole creative și originale, care ne fac cinste în mediul online. Pentru mulți dintre participanți, bloggingul reprezintă mai mult decât un hobby, pentru unii a devenit o vocație, iar pentru alții, bloggingul reprezintă principala sursă de venit, fapt pentru care noi, echipa AVBS Credit, îi felicităm și le mulțumim că sunt tributarii acelorași valori ca și ale noastre. Mult succes, dragi bloggeri! La cât mai multe premii câștigate și nu uitați să vă bucurați de acest traseu minunat, numit SuperBlog, de frumusețea acestei comunități și de multitudinea de emoții prin care trece fiecare dintre noi pe întregul parcurs al competiției! Scrieți cu bucurie, cu plăcere și entuziasm!” – Valentin Anghel, Business Owner AVBS Credit

Parteneri media: Catchy.ro, Chic-Elite, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Mujer.ro, PRwave, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor.

Bloguri partenere: adrianatirnoveanu.ro, facebook.com/alina.gheorghe.188, calatoriaperfecta.ro, christian.hertzug.info, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, georgianamihaila.ro, literaturapetocuri.ro, marchizadestih.ro, nimicurifantezii.blogspot.ro, pezevenchi.ro, presainblugi.com, raluca03.wordpress.com, robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, savatoronto.com, sexulslab.ro, tehnocultura.ro, tssecrets.com, tulips-and-sparkles.blogspot.ro, visatorprinlume.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
100%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord