Citesti acum…
Romanii de pretutindeni se pregatesc de un nou Summit

Romanii de pretutindeni se pregatesc de un nou Summit

de  redactiaaugust 24, 2021

RePatriot aduce romanii din Diaspora impreuna, Acasa, la cel mai mare maraton de networking menit sa stranga oamenii de afaceri impreuna pentru a consolida puntile de colaborare si promovare reciproca intre Tara si cei plecati pe alte meleaguri. Hai si tu la intalnirea anuala a familiei romanilor de pretutindeni! Inscrie-te pe repatriot.ro.

Summitul RePatriot se apropie cu pasi repezi si e un motiv justificat de bucurie si incredere pentru romanii de pretutindeni. O noua sansa de a fi la masa oportunitatilor de afaceri si dezvoltare pe care Romania le ofera si de a actiona pentru schimbarea in bine a destinului acestei tari si a fiecaruia dintre cei care cred si investesc in Romania. Inscrierile sunt in toi, deci, e momentul sa actionati acum pentru a participa la lucrarile si activitatile intensive ale celei de-a sasea editii a Summitului, actiuni gandite in asa fel incat, impreuna, cu toate motoarele turate, sa facem lucrurile sa mearga pentru fiecare dintre noi si pentru Romania.

In perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, are loc cea de-a VI-a Editie a Summitului RePatriot, o initiativa menita sa stranga familia romanilor de pretutindeni si sa consolideze colaborarea de afaceri intre Tara si Diaspora.

Un adevarat maraton de networking si dezvoltare de oportunitati reale de afaceri al familiei extinse a romanilor de pretutindeni menit sa aduca impreuna, la Bucuresti si Sinaia, pe toti cei care isi pun experienta si expertiza la bataie pentru a face lucrurile sa mearga si se dedica promovarii valorilor si culturii autentice romanesti, dar si a oportunitatilor de afaceri si de dezvoltare pe care Romania le ofera. Discutii si analize intense despre ce si cum s-a facut in spiritul misiunii RePatriot, dar si si solutii concrete si viabile si un plan de actiune al tacticilor si strategiilor ce seteaza drumul de acum incolo al comunitatii romanilor de pretutindeni.

Temele agendei de lucru si intalniri din acest an au fost special concepute pentru a identifica si lansa noi parteneriate strategice si de afaceri pentru o Romanie prospera in continua dezvoltare pe baza resurselor, oamenilor si oportunitatilor existente. ROMANIA CA OPORTUNITATE > Antreprenoriat pur romanesc; ROMANIA AUTENTICA > Proiecte cu radacini romanesti; ROMANIA VIITORULUI > Sinergia Diaspora & Romania; “TOP 100 ROMANI DE PRETUTINDENI” > Valori romanesti; ISTORIE SI TRADITIE > Puntea dintre trecut si viitor. Nu vor lipsi senzatiile tari, adrenalina si doze semnificative de aventura. Teambuilding off road in Munti Bucegi pentru pasionatii de natura si de 4X4, un traseu care te va face sa evadezi din carapacea confortului in cautarea ineditului si senzatiilor tari. Patru zile de provocari pentru “repatriotii” prezenti la Summitul de anul acesta. Agenda preliminara a Summitului pe repatriot.ro/summit-2021/agenda.

Nu in ultimul rand, Gala Romanilor de pretutindeni va aduce, pe scena acestui an, noi valori romanesti incontestabile. Romani de succes, oameni de valoare, care ii vor inspira si pe alti romani de acasa sau care traiesc peste hotare, vor fi cunoscuti, recunoscuti si apreciati public in cadrul galei “Top 100 Romani de Pretutindeni”. Initiativa RePatriot de a-i recunoaste si promova a ajuns deja la a patra editie, iar, in cadrul galei de anul acesta, vor fi celebrati si aplaudati inca 100 de romani care au excelat in 10 domenii cheie in tara de adoptie, precum si persoane din Diaspora care aleg consecvent sa se implice cu incredere si dedicare in dezvoltarea economica, culturala si sociala a Romaniei.

Deviza intalnirii oamenilor de afaceri de pretutindeni de anul aceasta este: Romania ofera oportunitati de afaceri pe care impreuna le putem valorifica! Hai sa fim impreuna si anul acesta. Separat suntem geniali, impreuna suntem o forta invincibila. In acest tempo, cei prezenti la Summit vor dezbate cu totii misiunea speciala a RePatriot si anume ce si cum facem fiecare dintre noi sa “miscam” lucrurile in directia buna pentru Romania si pentru romanii de pretutindeni.

Rolul Diasporei este unul incontestabil in promovarea valorilor si culturii autentice romanesti, dar si a oportunitatilor de afaceri si de dezvoltare pe care Romania le ofera si, de aici, dedicarea si focusarea comunitatii RePatriot de a conecta in permanenta, in timp real, romanii de pretutindeni cu tara.

In acest context, in conditiile in care romanii au mai mult decat oricand nevoie de incredere pentru a merge mai departe si a face lucrurile sa mearga, este oportuna si benefica participarea a cati mai multi romani la aceasta Editie a Summitului RePatriot, pentru a arata ca Romania este o forta invincibila si ca romanii de pretutindeni fac lucrurile efectiv sa mearga. Mai multe pe repatriot.ro/summit-2021.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord