Citesti acum…
Romania dincolo de Bucuresti la RBL Summit

Romania dincolo de Bucuresti la RBL Summit

de  redactiafebruarie 26, 2020

Bucurestiul a contribuit anul trecut la PIB-ul Romaniei cu 27%; restul de 73% este, mai mult sau mai putin, blind spot pentru multi. Politica si politicile centrale sparg Romania in doua lumi, Bucuresti si regiuni, iar asta ne transforma invariabil in blind spots unii pentru ceilalti, desi traim in aceeasi tara. Cum facem sa strangem randurile?

Incepand cu 2019, Fundatia Romanian Business Leaders a deschis 3 filiale, in Cluj, Iasi si Constanta, ce au devenit platforme de implicare si actiune locala pentru liderii de business din acest regiuni. Din partea filialelor RBL, vor urca pe scena RBL Summit 2020: Dan PITIC, reprezentant filiala RBL Cluj, Owner Perpetuum, Costin SORICI, reprezentant filiala RBL Constanta, CEO Neuron English Romania si Dan DRAGHICI, reprezentant filiala RBL Iasi, Fondator Draghici Dental. Dezbaterea va fi moderata de Laura Florea, Managing Partner Point Public Affairs.

Acestia ne vor impartasi care sunt acele lucruri pe care ei considera ca, de aici de la Bucuresti, nu le vedem cu privire la orasele/regiunile pe care acestia le reprezinta: atat pe plan economic cat si social sau cultural.

Summitul RBL 2020 scoate la lumina punctele nevazute si iti arata care sunt efectele lor asupra vetii si afacerilor noastre. Timp de doua zile (18-19 martie 2020), te asteptam la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti cu:

• 9 sesiuni de discutii, dezbateri, live-talks si keynote speeches pe teme de interes cu speakeri romani si straini;

• peste 20 de vorbitori care vor urca pe scena;

• 4 perspective despre blind-spots care iti schimba perspectiva;

• peste 350 de antreprenori de top si lideri din businessul autohton.

Consulta agenda preliminara aici: https://summit.rbls.ro/agenda_rblsummit_2020/ 

Bilete aici: http://summit.rbls.ro/bilete/

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord