Acasă Chic Succes Robin Wright in Romania, la Conferinta Globala IAA „Creativity 4 Better”

Robin Wright in Romania, la Conferinta Globala IAA „Creativity 4 Better”

3
0

Cu numeroase roluri la activ, un Glob de Aur si multe alte nominalizari, Robin Wright este printre cei mai respectati actori de la Hollyood. Activista pasionata, Robin lupta pentru drepturile femeilor si este co-creatoarea brandului „Pour Les Femmes”, un business social care militeaza pentru bunastarea femeilor din Congo. Pe 3 octombrie, ea va fi prezenta la Bucuresti, in cadrul Conferintei Globale IAA.

Robin Wright urca pe scena Conferintei Globale IAA „Creativity 4 Better”

IAA Global Conference „Creativity 4 Better”, conferinta despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie si educatie care va avea loc pe 2-3 Octombrie la Teatrul National Bucuresti, o aduce pentru prima data la Bucuresti pe celebra actrita Robin Wright, castigatoarea Globului de Aur pentru interpretarea rolului Claire Underwood din serialul House of Cards.

Robin Wright este una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, atat in fata cat si in spatele camerelor. Este un exemplu de creativitate pentru o lume mai buna, mai plina de intelegere si compasiune. Interpretarea exceptionala a rolului din House of Cards a fost ovationata frecvent, spre exemplu prin nominalizari anuale la Premiile Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal (2013 – 2017).

Recent, am putut sa o urmarim pe Robin in filmele Blade Runner 2049 si Wonder Woman, ambele lansate in 2017. In acelasi an, Robin a lansat la Cannes si un scurt-metraj regizat de ea: The Dark of Night. Robin a jucat-o pe Jenny Curran in multipremiatul Forrest Gump, din 1995, rol care i-a adus primele doua nominalizari: la Golden Globes, pentru cel mai bun rol secundar feminin, si una de la Screen Actors Guild. A jucat de asemenea si in lungmetraje, cum ar fi The Conspirator, drama regizata de Robert Redford, in A Most Wanted Man, alaturi de regretatul Phillip Seymour Hoffman si in The Girl with a Dragon Tattoo.

In 2014, Robin si designerul Karen Fowler au lansat Pour Les Femmes, un brand de sleepwear (tinute de dormit) cu o misiune sociala. Pour Les Femmes dezvolta parteneriate cu organizatii care se dedica sa asiste si sa ofere siguranta femeilor din Congo, victime ale violentei.

Robin Wright cauta sa atraga atentia asupra situatiei din Congo si a razboiului din zona. In 2015, a produs documentarul When Elephants Sleep, pentru care a asigurat si naratiunea.

O veti putea vedea si asculta pe Robin pe scena Teatrului National din Bucuresti, pe 3 octombrie, la Conferinta Globala IAA „Creativity 4 Better”.  Alaturi de ea, alti 22 de vorbitori din intreaga lume vor inspira audienta cu povesti creative, fie ca practica o creativitate vizuala, tehnologica, de business sau in educatie. Vezi cine sunt acestia pe www.creativity4better.com.

Conferinta Globala IAA are loc cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic si SGG.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord

Introduceți aici numele dvs.