Regulament

Termeni si conditii de utilizare

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului Chic-Elite.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul Chic-Elite.ro (denumit in continuare “Site-ul” si/sau “Chic-Elite”), ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului, si are valoarea unei conventii incheiate intre Chic-Elite.ro si orice persoana care viziteaza / acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod ori utilizeaza efectiv serviciile Chic-Elite (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor Chic-Elite, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Chic-Elite si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Chic-Elite. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

– este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (maxim 700 de caractere, cu spatii). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Chic-Elite – www.Chic-Elite.ro)

– sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate de Chic-Elite.ro”.

Chic-Elite isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa redactia@Chic-Elite.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Chic-Elite, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Limitarea raspunderii

Limitarea raspunderii

Conform  legislatiei in vigoare, Chic-Elite nu poate fi facut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau in legatura cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.chic-elite.ro sau continutul sau.

Chic-Elite nu ofera niciun fel de garantii si nu are nicio raspundere pentru serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre Utilizatori, sau pentru continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al continutului de pe Site, a serviciilor Chic-Elite, sau din imposibilitatea utilizarii acestora, indiferent de cauza, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului Site-ului.

Chic-Elite va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura ca informatiile si materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Chic-Elite nu poate garanta acuratetea tuturor informatiilor si materialelor si nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor si materialelor continute pe acest site. Chic-Elite nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul oferit de partenerii sai, sau pentru continutul si serviciile oferite de catre Utilizatorii Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la, materialele postate de catre acestia pe forum.

Noi nu garantam ca functionarea acestui Site va fi neintrerupta sau fara erori, sau ca acest website este liber de virusi sau alte componente care pot fi daunatoare pentru echipament sau software. Chic-Elite nu garanteaza ca webite-ul va fi compatibil cu echipamentele si software-ul folosit de dumneavoastra si nu garanteaza ca va fi disponibil tot timpul sau in orice moment specific.

Informatiile furnizate de Chic-Elite pe site-ul www.chic-elite.ro si prin alte canale de social media sunt de uz si interes strict personal. Nu trebuie sa utilizati site-ul nostru sau consilierea noastra pentru a trata probleme care presupun un consult de specialitate.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii, materiale sau posteaza comentarii pe Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site sau orice drepturi apartinand tertilor, iar Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii, materiale, inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea Utilizatorilor respectivi.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea continutului Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale unor terte persoane potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ul are dreptul sa aplice masurile prevazute mai sus, neavand nicio obligatie in acest sens.

La postarea de materiale, prin materiale intelegandu-se si comentarii, indiferent de tipul acestora, Utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele limitari:

 1. nu pot publica, transmite sau face referire, in nici un fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
 2. nu pot colecta datele personale ale celorlalti Utilizatori ai Site-ului si nici nu pot restrictiona accesul altor Utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site;
 3. nu pot folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Administratorului;
 4. nu pot publica material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;
 5. nu pot publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, sau alte drepturi detinute de catre terti;
 6. nu pot publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
 7. nu pot publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
 8. nu pot publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
 9. nu pot folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;
 10. sa realizeze orice actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;
 11. sa nu copieze, reproduca, altereze, modifice, distribuie (inclusiv prin afisare publica), sa nu foloseasca pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el), si sunt de acord sa nu realizeze lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Administratorului si / sau a tertei parti, dupa caz.

Prin transmiterea de materiale care nu sunt in acord cu limitarile mai sus mentionate, Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca sunt singurii responsabili si vor despagubi integral pe Administrator in cazul producerii oricarui prejudiciu. Site-ul si administratorii sai isi rezerva dreptul de a inlatura continut sau materiale, fara a notifica in prealabil pe cel care le-a postat.

Pentru caz de forta majora, Chic-Elite si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Chic-Elite, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Chic-Elite si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Chic-Elite.ro sau orice alt aspect relationat Serviciului Chic-Elite.ro.

Despre cookie-uri

Chic-Elite.ro foloseste cookie-uri. Accesand site-ul, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca Chic-Elite sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dvs.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Chic-Elite va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: posibilitatea de a fi membru al comunitatii Chic-Elite, beneficiind de serviciile oferite. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a beneficia de serviciile puse la dispozitie de catre Chic-Elite. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre Chic-Elite si nu sunt comunicate nimanui altcuiva.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre Chic-Elite.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti la adresa: redactia@chic-elite.ro.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Link-uri catre alte site-uri 

Pe site-ul Chic-Elite exista link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Chic-Elite nu raspunde in niciun fel pentru informatiile sau materialele puse la dispozitie pe site-urile tertelor parti. Va recomandam sa cititi termenii de utilizare si declaratiile de confidentialitate ale tuturor site-urilor terte inainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informatii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Restrictionarea sau blocarea accesului pe website-ul Chic-Elite datorita incalcarii Termenilor de utilizare a site-ului

In caz de incalcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, in special in cazul utilizarii website-ului Chic-Elite sau a elementelor individuale ale website -ului Chic-Elite in alte scopuri decat cele prevazute, accesul la website-ul Chic-Elite poate fi restrictionat sau blocat.

Chic-Elite isi rezerva, in general, dreptul de a modifica partial sau integral, bloca, sau intrerupe website-ul Chic-Elite sau continutul sau in orice moment si pentru orice motiv.

Disclaimer

Site-ul Chic-Elite.ro are scop informativ. Desi facem eforturi pentru o cat mai mare acuratete a informatiei publicate, Chic-Elite nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de pagube care pot surveni in urma aplicarii unor sfaturi sau sugestii publicate in articole.

Cateodata se intampla, in ciuda eforturile noastre de a va prezenta o informatie corecta, sa apara greseli de tehnoredactare. Aceste greseli nu sunt intentionate si Chic-Elite nu poate fi tras la raspundere pentru acestea.

Anumite link-uri de pe acest site va pot conduce la alte site-uri. Aceste site-uri nu sunt sub controlul Chic-Elite si nu sunt aprobate in vreun fel de noi. Ele sunt oferite doar in scop informativ. Daca decideti sa vizitati oricare alt site plecand de la un link oferit de Chic-Elite, faceti acest lucru pe propriul dvs. risc si este responsabilitatea dumneavoastra sa luati toate masurile de protectie impotriva virusilor si a altor elemente distructive.

Chic-Elite ia masuri pentru a va oferi o vizita agreabila si sigura pe site-ul sau, dar nu poate fi trasa la raspundere in cazul unor probleme informatice care pot afecta accesul sau viteza de incarcare a site-ului sau a anumitor pagini din site. Folositi constant un program anti-virus pentru a preintampina orice fel de probleme.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Chic-Elite are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciile Chic-Elite.ro, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor Chic-Elite.ro.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Chic-Elite prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.