Citesti acum…
Psychologies Wellbeing Festival, 22-27 martie: 6 zile dedicate tie, in cea mai provocatoare perioada pentru starea de bine

Psychologies Wellbeing Festival, 22-27 martie: 6 zile dedicate tie, in cea mai provocatoare perioada pentru starea de bine

de  redactiamartie 22, 2021
Foto Jackson David / Pexels

Starea de bine a devenit, in contextul pandemiei de COVID-19, o prioritate pentru fiecare dintre noi. In acest context, revista Psychologies organizeaza, in perioada 22-27 martie 2021, prima ediție a Psychologies Wellbeing Festival. Evenimentul isi propune sa fie o oaza de sanatate si bunastare sub un singur acoperis, care uneste mintea si corpul si trece dincolo de mofturi si tendințe.

„In fiecare zi, prin platforma Psychologies, suntem in contact cu nevoile privind starea bine semnalate de mii de romani. Asa am identificat ariile care le-ar fi cele mai utile si le-am concentrat in sase zile de festival, pasaportul nostru pentru acest an catre o destinatie esentiala pentru a performa asa cum ne dorim in ariile vietii importante pentru noi, mai ales in urma provocarilor generate de pandemie: starea noastra de bine. Este estimat ca aceasta poate adauga 4 pana la 10 ani la durata de viata a unei persoane. Studiile arata ca, asa cum avem nevoie de hrana zilnica, pentru sanatate si chiar supravietuire este necesar sa ne hranim si sufletul”. – Clementina Anghelache, publisher Psychologies Romania, organizator Psychologies Wellbeing Festival

Timp de 6 zile, cei interesați de starea lor de bine au la dispozitie un spatiu virtual, in care isi pot face propriile alegeri cu privire la produsele si tehnicile care le pot imbunatati starea fizica si emotionala si unde invata sa traiasca asa in fiecare zi. Evenimentul este structurat in 3 arii: Expozitie virtuala, webateliere practice si live webcasts in fiecare seara de la ora 21:00.

Expoziția virtuala are peste 30 de expozanti, iar internautii pot accesa vouchere de reduceri si pot contacta companiile prin intermediul WhatsApp si Facebook Messenger.

VIP Webateliere: in fiecare zi ai acces la un webinar exclusiv VIP:
– Luni, 22 martie, ora 19:00 – Fizionomia si personalitate in afaceri si in viața personala  cu Cristian Dumitrache, trainer
– Marți, 23 martie, ora 19:00 – Atelier Antistress  cu psihoterapeut Simona Nicolaescu
– Miercuri, 24 martie, ora 19:00 – Feng Shui – arta de a surprinde oportunitațile cu Octavian Sbarna
– Joi, 25 martie, ora 19:00 – Rescrie-ți povestea de viața cu Jeanina Cirstoiu, trainer NLP si Storyteller
– Vineri, 26 martie, ora 19:00 – Soul SPA – retreat urban
– Sambata, 27 martie, ora 11.00 – Viseaza si creeaza – cerc de lucru cu visele cu psihoterapeut Ana Maria Stefanescu, 19:00 – Arta taoista a dormitorului – despre dragostea vindecatoare cu Iulian Alexandrov, instructor TAO.

LiveStreaming: eveniment gratuit, pe pagina de Facebook, in fiecare zi, incepand cu ora 21.30
– Luni, ora 21:30 – Mindfulness Meditation cu Mihai Popa Radu si Petros Liolios
– Marți, ora 21:30 – NutriTalks cu Roxana Lupu, Raluca Mihaila si psihoterapeut Vistiana Long
– Miercuri, ora 21:30 – Educație si parenting cu Olimpia Mesa, autor Cum Invata Oamenii si psihoterapeut Simona Cotorobaia
– Joi, ora 21:30 – Psihologia pe ințelesul tuturor cu psihoterapeut Cristina Eremia, Mihai Albu si Anca Mafteri
– Vineri, ora 21:30 – Viata e miscare cu Roxana Lupu, Bianca Patac si Mihai Baractaru
– Sambata, ora 21:30 – Incursiune in spiritualitate cu Bruno Medicina, performance coach si Dana Burghel, Coach Holistic.

Evenimentul este organizat de revista Psychologies Romania, care, inca de la relansarea pe piața locala, in anul 2020, si-a propus sa le ofere romanilor un Ecosistem al Starii de Bine. Psychologies se bazeaza pe patru piloni principali: ediții speciale tematice, in format digital si print, revista tiparita, care propune un conținut generos, de 144 de pagini, evenimente si platforma online, formata din site-ul Psychologies.ro si contul de Facebook Revista Psychologies.

Site-ul evenimentului este www.psychologies.ro/wellbeingfestival.

Parteneri media Psychologies Wellbeing Festival: Magic FM, Radio Zu, Cariere, Learning Network.ro Life.roSpotMedia.roPortalHR.roChic-Elite.ro, Adrenallina.ro.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord