Citesti acum…
Prinde gustul competiției!

Prinde gustul competiției!

de  Cristina Lincumartie 1, 2023

SuperBlog, ediția cu numărul 26, a debutat azi, conform tradiției, de Mărțișor. Sunteți gata să prindeți gustul competiției?  Înscrierile se fac aici!

Ce vă așteaptă în Spring SuperBlog 2023? Iată:

  • un ritm mai relaxat – doar două probe pe săptămână, miercurea și sâmbăta. Pentru fiecare veți avea la dispoziție 7 zile (calculând atât ziua lansării probei, cât și pe cea cu termenul-limită)
  • provocări savuroase (la propriu și la figurat), astfel încât să ne bucurăm din plin de primăvară și să avem spor la creativitate 
  • mai multe probe cu testare de produse – deja vă așteaptă o invitație de a testa mucenicii Băneasa, vă așteptăm cu bucurie mesajele de confirmare.
  • puteți participa cu unul sau mai multe bloguri (cu condiția ca fiecare să îndeplinească cerințele din regulament, le veți menționa pe toate în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere)
  • teme variate, despre diverse domenii, propuse de branduri noi, dornice să vă descopere, sau de sponsori deja cunoscuți și apreciați în comunitatea noastră.
  • veți avea pagină dedicată de prezentare în Galeria SuperBloggerilor – o creăm cu informațiile pe care le înregistrați în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere (imaginea și linkurile social media ni le puteți trimite prin email, dacă nu sunt pe blog). Astfel vă promovăm în fața vizitatorilor (cititori, sponsori, parteneri) care ne accesează site-ul, pagina respectivă este cartea voastră online de vizită, ca superbloggeri.
  • Acces la webinariile gratuite SuperBlog, în care puteți participa activ și primi recomandări despre diverse aspecte de blogging.
  • urmează noi podcasturi „Vocea SuperBlog”, în care invităm bloggeri, marketeri, sponsori.

Azi, 1 martie 2023, s-a lansat deja prima probă din Spring SuperBlog 2023! Înscrierile continuă însă pe toată durata competiției, vă puteți alătura oricând. Dar atenție la termenele-limită ale probelor pentru a nu cumula penalizări!

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
Cristina Lincu
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord