Citesti acum…
Podoabe colorate pentru… ochii casei tale

Podoabe colorate pentru… ochii casei tale

de  redactiaiulie 19, 2019

Rar imi e dat sa vad o casa cu perdele care sa imi placa – suficient de simple cat sa nu ingreuneze vizual spatiul sau sa „agreseze“ ochiul si totodata suficient de sofisticate pentru a incanta privirea. Am avut ocazia sa ma joc cu imaginatia, decorand spatiile din visurile mele (si de pe Instagram), odata cu deschiderea in capitala a showroom-ului Oana, cel mai mare magazin de perdele si tesaturi din Ploiesti, ce le va oferi si bucurestenilor ocazia de a beneficia de servicii profesioniste de decorare a intregii case, in special a ferestrelor, cu materiale textile.

Transformarea unei locuinte intr-un camin ori a unui birou intr-un loc primitor este pentru Oana Concept Store o afacere de familie dusa – iata – mai departe, si ridicata la nivelul serviciilor premium. Consultanta acordata pe toata durata proiectului si sub toate aspectele, seriozitatea si atentia acordate fiecarui client in parte fac din aceasta experienta una calitativa, fara stresul unor intrebari ce pot deveni adevarate probleme cu x necunoscute, precum ce galerii sa aleg?, ce sisteme de prindere?, cum sa fie faldurile?, ajutooor!.

Fara a face rabat de la calitate, atat in privinta materialelor cat si a sistemelor de prindere si a accesoriilor, tratand cu cea mai mare atentie fiecare lucrare si tinand cont de cele mai mici detalii ale ei, obiectivul expertilor Oana este ca fiecare proiect realizat sa reprezinte o inconfundabila semnatura care sa ii recomande.

Impreuna cu ei, clientul alege din propunerile de mostre materialele ce vor fi folosite, avandu-se in vedere specificul camerei, paleta de culori si designul interior. Tocmai pentru a avea garantia lucrului bine facut, specialistii brandului ofera o prezentare 3D, astfel incat clientul sa poata vizualiza cum va arata lucrarea. Dupa masuratorile efectuate la locatie cu aparatura de ultima generatie, care nu lasa loc de suprize neplacute la montaj, si alegerea sistemelor de prindere, perdelele si draperiile sunt impecabil realizate in atelierul de croitorie. Pentru ca, in cel mult 20 de zile lucratoare de la primul contact cu expertii Oana, sa poata avea loc montajul: rapid, profesionist, cu minim deranj, tocmai pentru a nu stirbi cu nimic bucuria si frumusetea asteptatului moment.

La inaugurarea Oana Concept Store, cei prezenti au avut ocazia sa afle de la Mariana Nicolae, consultant home&deco, cu o vasta experienta in domeniu, care sunt tendintele in materie de tesaturi si amenajari interioare, iar de la Valentina Vinatoru – specialist in feng shui –  care este importanta amplasarii acestui element aparent banal, fereastra, in echilibrarea energiilor dintr-o incapere.

Feng shui si alegerea perdelelor

Daca ochii sunt „ferestrele” inimii, ferestrele sunt ochii unei case. Confirm principiilor feng shui, ferestrele si usile pot bloca si reduce agitatia nedorită din exterior, pot acumula energie vitala pot sa expire ceea ce este vechi si sa inhaleze aer proaspat.

Culoarea perdelelor trebuie sa fie in armonie cu peretii si tavanul. In feng shui, tavanul reprezinta cerul, in timp ce pardoseala este pamantul, iar peretele este omul. Prin urmare, culoarea peretilor si a ferestrelor trebuie sa fie intre cea a tavanului si a pardoselii, adica mai inchisa la culoare decat tavanul si mai deschisa decat podeaua, pentru armonia cerului, a pamantului si a omului.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord