Citesti acum…
Paul Brumell, Ambasadorul britanic in Romania, la Balul Britanic 2018

Paul Brumell, Ambasadorul britanic in Romania, la Balul Britanic 2018

de  redactiaiunie 25, 2018

Cea de-a șaptea editie a Balului Britanic s-a desfașurat in București pe 8 iunie 2018. Evenimentul a avut loc in gradina Hotel Caro, bucurandu-se de prezenta unui auditoriu select, de peste 800 de participanti.

Balul Britanic este un eveniment cu o traditie deja renumita printre evenimentele cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania. Evenimentul este organizat anual de International House Bucharest si English Kids Academy.

Recunoasterea copiilor exceptionali la limba engleza

Inca de la inceput, Balul Britanic a beneficiat de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la București, bucurandu-se de atentia Casei Regale a Marii Britanii.  Si in acest an, Excelenta Sa Domnul Ambasador Paul Brummell, Ambasadorul britanic in Romania, s-a bucurat alaturi de invitatii si participantii Balului.

„Bucuria foarte mare nu este neaparat datorata inca unei editii de succes a Balului Britanic. Sigur ca nu putem ignora acest aspect, insa mai tare ne bucura și ne motiveaza interesul tinerilor pentru studiu, dorinta lor de a invata o limba straina inca de la varste fragede. Suntem onorati ca putem fi parte din acest proces, ca si cu ajutorul nostru, acesti copii au sansa unei vieti mai bune,” a declarat Mihai Laurentiu Ganj, Presedinte English Kids Academy.

Balul Britanic este un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii cu rezultate exceptionale la limba engleza sunt premiati si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre acestea, se numara prestatiile unor artiști celebri pe scena Balului Britanic 2018: CRBL, Maia Malancuș, Cvartetul Anima, Drum Circle si Orlando Petriceanu, artistii Operei Comice pentru Copii din Bucuresti.

Multumim inca o data tuturor partenerilor implicati pentru sprijinul acordat, fara de care evenimentul nu ar fi fost posibil: Albalact, Aqua Carpatica, Betty Ice, Caravana Photobooth, Cartemma, Carturesti, Coca Cola, Editura All, Editura Niculescu, ETi, Franke, Fundatia Sensiblu, Fundatia Vodafone, Game Dev Academy, Happy Cinema, Humanitas, Ideal Board Games, Ifantis, Kinderpedia, La Molisana, Lego Romania, Lucian Caffe, Magnolia, Med Experts, Mega Image, Metropolitan Life, Mobila Moll, Moviplast, Opera Comica pentru Copii, Oraselul Cunoașterii, Rin Grand Hotel, RPG, Santal, Selgros, Scoala Intuitext, Siviero Maria, Tupperware, Twinings, Vavian Pharma, Vertical Spirit.

Daca doriti sa aflati mai multe despre cum s-au desfașurat editiile precedente, va invitam sa urmariti filmele de prezentare pentru editiile din:

iunie 2017 – https://www.youtube.com/watch?v=vBBChHQwpRg
iunie 2016 – https://www.youtube.com/watch?v=TqToYZKpQPk
iunie 2015 – https://www.youtube.com/watch?v=wvzUDAkNy6Q

English Kids Academy este divizia International House specializata in predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii și adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord