Citesti acum…
Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

de  redactiadecembrie 7, 2016

NoblesseImbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace te asteapta intre 16 si 22 decembrie sa descoperi cadouri de Craciun unice si originale si sa te bucuri de farmecul sarbatorilor de iarna in cadrul unui targ de Craciun magic! La Noblesse Palace Christmas Fair esti invitata, timp de 7 zile, intr-o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce te vor purta in lumea de poveste a sarbatorilor de iarna.

Accesorii, decoratiuni, mic mobilier, produse vestimentare si de beauty, impreuna cu multe bunatati te asteapta sa le descoperi intr-o atmosfera festiva, cu miros de brad si scortisoara. Te vei putea bucura din plin de spiritul Craciunului in timp ce alegi cadouri deosebite pentru cei dragi sau pentru tine, oferite de Noblesse Interiors si expozantii parteneri.

Serile vor fi presarate cu surprize si momente deosebite. Targul se deschide pe 16 decembrie, si in aceeasi seara, incepand cu ora 19:00, va avea loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociatia Culturala Noblesse.

Vizitatorii sunt invitati sa se bucure de o atmosfera magica, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite de All’s Choir & Ballet Company, care ii vor invita pe cei prezenți la vals. Atmosfera de poveste va fi completata de un concert sustinut de copii, dar, cel mai important, cei prezenti vor fi invitati sa se transforme pentru o seara in Mos Craciun.

Astfel, in cadrul balului, se va desfasura o licitatie tacuta cu scop caritabil, in cadrul careia vor putea fi achizitionate lucrari de arta, produse hand-made, decoratiuni si creatii de designer, urmand ca suma stransa impreuna cu incasarile din biletele de intrare din seara balului sa fie donate unui proiect caritabil pentru copii.

Noblesse Christmas Ball este o invitatie de a sarbatori impreuna nobletea de a darui. Ne propunem ca acest eveniment sa adune in jurul sau o comunitate de oameni ce apreciaza valori ca generozitatea, nobletea interioara, solidaritatea, iar in anii ce vor urma sa devina o traditie a Asociatiei Culturale Noblesse si un instrument pentru crearea unui impact social pozitiv” – Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Ziua de 17 decembrie va fi de asemenea una speciala, dedicata celor mici, dar si celor mari, in care ne vom intalni cu Mos Craciun incarcat de cadouri. Insa suprizele nu se opresc aici! Atmosfera de sarbatoaree va fi completata in fiecare seara de colinde traditionale, cantate in jurul bradului de corul de copii al colegiului Dinu Lipatti.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete, care se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse. Pretul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord