Mirela Paduraru

 

Mirela Paduraru

Mirela Paduraru

Mirela Paduraru este trainer in cosmetica & machiaj profesional, de-a lungul carierei numele ei fiind asociat cu branduri celebre. Este autor al numeroase articole in presa scrisa si a participat ca invitat special in cadrul mai multor emisiuni la TVR1, TVR2, Prima TV, Antena1, ProTV,  DIGI24 si Kanal D.

Printre colaborarile cu reviste / site-uri putem enumera: Business Women, Unica, Marie Claire, Etiquette Magazine, Income Magazine, Yachting Pleasure, Libertatea pentru femei, Click! Lifesyle, Click! Sanatate, Miss Sport, Adevarul, Business Review, Forbes, business24.ro, wall-street.ro, manager.ro, eva.ro, ele.ro, desprespa.ro dar si publicatii de specialitate, cum ar fi Jurnalul de Estetica si revista Intercoiffure Magazine Romania.

In paralel cu activitatea de training, Mirela participa constant atat la stagiile de pregatire organizate in Romania de make-up artisti celebri pe plan international, cat si in strainatate, unde isi actualizeaza cunostintele cu informatiile cele mai recente din domeniu

Pe langa make-up, Mirela Paduraru are specializare in cosmetica si formare in designul sprancenelor si tehnici de intinerire. Se numara printre putinii consultanti din Romania specializati in schimbari de look progresive, pentru politicieni si persoane publice, schimbari de look radicale, consiliere estetica si visagim. In anul 2013, a fost primul specialist premiat de Gina Brooke – make-up artistul Madonnei – pentru merite deosebite in promovarea brandului Intraceuticals, preferatul vedetelor de la Hollywood.