Trend
Chic Elite
Sorteaza
Life Coching
Cel mai nou articol
 
Citeste…
decembrie 2, 2022

Oana Sandu: „Femeile pot fi egale cu barbatii doar in ceea ce priveste drepturile si libertatile”

Oana, iti multumim ca ai acceptat provocarea Chic Elite de a te lasa descoperita de catre cititoarele noastre. Calatoria ta pana la cine esti azi a fost una lunga si deloc usoara, iar cele experimentate si invatate de tine pot servi drept exemplu si incurajare pentru orice femeie. Ma refer aici, desigur, atat la cartea ta de debut, despre care vom vorbi imediat – si pentru care te felicit! -, dar si la formarea ta ca antrenor NLP.

Asadar, cine este Oana Sandu?

Sunt un om caruia ii plac provocarile, ca tot pomeneai de asta. Dincolo de rolurile in care m-am aflat intr-o etapa sau alta, pot spune despre mine ca sunt un om care a trait experiente profund [...]

63
 
Citeste…
decembrie 3, 2015

Fericite de Sarbatori!

Spiritul Sarbatorilor de Iarna ne inspira de mici. Gasim, insa, la maturitate, puterea sa ne bucuram de el ca atunci? Lucruri despre care nimeni nu vorbeste, dar exista in viata reala – framantari, presiuni, provocari, singuratate etc.. Va invitam sa ne deschidem si sa discutam despre tot ce poate sta in calea noastra pentru a ne umple sufletul de bucuria lui decembrie!

Vineri, 4 decembrie, ora 19.00. Mentorat cu Amalia Savinescu, life-coach. Va asteptam cu drag si caldura la sedinta gratuita pentru membrele Chic-Elite.ro, pe Canalul de Life-Coaching!

60
 
Citeste…
noiembrie 5, 2015

Invitatie la fericire!

Intrebari care ne schimba viata, intrebari care ne apropie de fericire… Vino la intalnirea de vineri, 6 octombrie, ora 11.00, cu Amalia Savinescu, pentru o sesiune de life-coaching! Tot ce trebuie sa faci este sa fii membra pe Chic-Elite. Iti poti crea contul tau de membru aici.

Intinde o mana de ajutor, transmite si prietenelor tale invitatia noastra!

Discutia va avea loc aici.

95
 
Citeste…
octombrie 27, 2015

Invitatie: mentorul Amalia Savinescu, online vineri, 30 octombrie, intre orele 11.00 – 12.00

Amalia Savinescu, mentor pe probleme de life-coaching, va asteapta vineri, 30 octombrie, pe Chic-Elite, intre orele 11.00 – 12.00. Pregatiti intrebarile care va framanta legate de orice aspect din viata dvs. si bucurati-va de aceasta invitatie la o sedinta de mentorat online!

Pentru a participa trebuie doar sa aveti cont de membru pe site-ul Chic-Elite.ro si sa accesati acest link.

102
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
Fragment din romanul „Monștrii cu bot de catifea” de Simona Poclid
 
2
Oncuțica Oncu: „Dragostea este esența vieții”
 
3
Metal Poetry by Cristina Dinu
 
4
Wallachian Voice: „Sunt adeptă a neofeminismului”
 
5
Fragment din romanul „Incompleți” de Georgiana A. Petcu