Madi Radulescu

Madi Radulescu

Madi Radulescu

Madi Radulescu Executive Coach De peste 20 ani construiesc cu si alaturi de manageri, de leaderi, de oameni care conduc oameni si organizatii. Mii de experiente, mii de ore, mii de oameni, mii de intrebari. La un moment dat am descoperit “puterea intrebarilor” si fiecare contributie a mea a putut deveni mai puternica, mai relevatoare,mai apropiata de esenta lucrurilor si la gasirea solutiei potrivite.

Am fost martora transformarii esalonului managerial in Romania si nu numai intr-un parcurs organic: crescand ca manager, lucrand cu manageri, insotind manageri. Si am inteles platforma comuna in proiecte ce au acoperit 9 piete, 14 nationalitati, sute de companii mari si foarte mari, globale sau locale.

Platforma aceasta comuna, a leaderului care invata, se transforma, reuseste este constientizarea profunda a ceea ce este si ce vrea sa fie el: leaderul. Aceasta reprezinta amprenta pe care fiecare dintre noi o lasam creand culturi de companie, echipe puternice, urme menite sa dureze. Dupa cca 15 ani de educatie, consultanta, training, facilitare de procese de transformare organizationala am adaugat, in paleta mea de lucru, acum cca 5 ani, coachingul executiv.

Si acum pot spune ca pot contribui complet si responsabil insotind leaderi in misiunea lor: aceea de a conduce natural, sigur, de a creste personal si profesional pentru a-si indeplini menirea. Pentru mine, coachingul executiv paveaza drumul solid al atingerii viziunii. Sunt fondator si Managing Partner al MMM Consulting INT’L si incepand cu 2010 Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc. MBA Warwick University, DPM OU UK, Consultant Certificat Persona Global. ACC Executive Coach, membru ICF si EMCC. Multe alte stagii de formare si perfectionare manageriala specifice domeniului de activitate, in tara si in strainatate. Citatul preferat: “It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.” ― Charles Darwin “ Nu sunt cei mai puternici cei ce vor supravietui ci cei ce se adapteaza cel mai bine schimbarii.” ― Charles Darwin

Canal de mentoring: Coaching cariera