Citesti acum…
Indrazneste, femeie! Tu poti!

Indrazneste, femeie! Tu poti!

de  Irina Cristina Tenunoiembrie 10, 2015

Indrazneste, femeie! Tu poti! Ce sa indraznesti? Sa te gandesti si la tine si la ceea ce tare mult iti doresti.  Indrazneste sa te opresti o clipa din ceea ce faci si sa meditezi  la cum ti-ai dori sa fie viata ta! Stiu ca ai impresia ca nu ai timp, deoarece timpul zboara ca nebunul si-ti ia clipele pe care tu tare mult le iubesti, dar sa stii ca nu e deloc asa. Nu timpul e de vina ca tu nu stii sa profiti de clipele pe car tu le primesti in dar. Stii acest lucru foarte bine, doar ca ai impresia ca timpul viselor tale a trecut. Aceasta este marea ta greseala. Dar  nu trebuie sa gandesti deloc astfel, fiindca niciodata nu e prea tarziu sa faci ceea ce crezi ca te implineste cu adevarat.

Viata este un dar pretios pe care noi l-am primit, dar de care nici eu, nici tu  nu ne vom putea bucura o vesnicie. Ea este trecatoare. Ceea ce nu faci acum, nu mai ai cand sa faci. De aceea, trebuie sa prinzi curaj sa iti traiesti visele. Lupta-te sa ti le implinesti, in timp ce te  iubesti in primul rand pe tine insati, si mai apoi pe ceilalti din jurul tau.

„Tine cu dintii de visele tale! Daca visele mor, viata devine o pasare cu aripile frante, ce nu poate zbura.” (Langston Hughes)

Viata brusc capata o culoare cenusie. Fara vise viata nu iti va mai surade. Viseaza si ai sa vezi ca viata va capata sens si astfel tu te vei putea ridica ori de cate ori  aceasta iti mai da cate un izbai, iar tu cazi si te lovesti.

Viata este o lupta continua si daca tu nu indraznesti sa lupti pentru ca visele cuibarite in adancul sufletului sa ti se implineasca, viata nu te va ajuta in acest sens. Pentru ca sa primesti ceea ce vrei, pe viata tu clipa de clipa trebuie sa o provoci.

Indrazneste sa faci ceea ce inca nu ai avut curaj, deoarece in felul acesta te vei cunoaste mai bine pe tine insati. Astfel, iti vei da seama ca fiinta fragila care ai impresia ca esti, este de fapt o fiinta foarte puternica, capabila sa duca la indeplinire tot ceea ce isi propune. Acest lucru iti va da multa incredere in tine si te va ajuta sa intelegi ca daca tu iti propui ceva, reusesti sa realizezi, fiindca tu poti.

Poti sa cazi si sa te ridici si sa mergi pe drumul tau orice ar fi!

Poti sa zambesti chiar si atunci cand ai motive sa plangi!

Poti sa fii Tu, o fiinta puternica, intr-o lume in care multi au impresia ca esti sexul slab!

Poti sa fii diferita!

Poti sa fii femeie si mama si sotie!

Poti in acelasi timp sa te lupti cu viata pentru a-ti indeplini visele!

Poti, trebuie doar sa indraznesti, fiindca cel care indrazneste la un moment in viata izbuteste!

Indrazneste, femeie, sa-ti pese de tine!

Indrazneste, femeie, sa fii chic urmandu-ti visele! Tu poti!

Care este reactia ta?
Articol bun
100%
Autor recomandat
0%
Despre autor
Irina Cristina Tenu
Daca se-ntreaba cineva Cine sunt oare eu Eu cu sinceritate spun Ca sunt un simplu pictor de cuvinte Ce zi de zi Nu cu o pensula, ci cu-un condei Nu pe un sevalet, ci pe-o hartie Pictez alese cuvinte Pentru-a bucura Alese suflete. Fiindca el, scrisul, A trezit in mine Dorinta de a trai altfel De a trai printre cuvinte De a transmite celorlalti Ganduri diverse De pe-a vietii scena Pe care am urcat Pentru-a-mi juca Al meu frumos si simplu rol.
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord