Citesti acum…
Festivalul National de Improvizatie revine in octombrie la Bucuresti

Festivalul National de Improvizatie revine in octombrie la Bucuresti

de  redactiaseptembrie 17, 2020

Cea de-a opta editie Festivalul National de Improvizatie – !MPRO – va avea loc intre 22-25 octombrie 2020, la terasa acoperita a Casei Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu 46). Tema acestui an – Procesul creativ – ii invita pe participanti sa abordeze diverse forme de exprimare artistica rezultate din improvizatie.

Cele sase sectiuni, care vor cuprinde 11 spectacole selectate de cate un juriu specializat, dintre cele inscrise intre 29 iunie si 31 august, alaturi de 5 spectacole invitate de organizatori sunt: LONG-FORM,  MUZICAL, SKETCH, DEBUT,  Freestyle – RAP Battle si EXPERIMENTAL.

!MPRO aduce si anul acesta la Bucuresti nume importante in arta improvizatiei:

●             Anananas & Pampamplemousse (Franta) – o echipa de actori plina de energie, fondata in 2012 de membri cu experienta vasta in spectacole live.

●             David Pasquesi  (SUA) – unul dintre cei mai cunoscuti comedianti din lume, David a contribuit la productii precum Groundhog Day, Strangers with Candy, Curb Your Enthusiasm, Return to Me, The Ice Harvest, Veep s.a.m.d. Din 2002, joaca alaturi de T. J. Jagodowski in „TJ si Dave”

„Cine ar fi crezut ca al 8-lea an al impromeleonului va fi si cel mai greu de pana acum? Cu toate acestea, amintirile, energia si bucuria pe care le-a strans de la voi in toti acesti ani i-au dat curaj si incredere sa viseze si sa creeze o editie speciala a festivalului.

Te invitam sa razi cu noi in cele patru seri de festival cu cele mai bune spectacole rezultate din improvizatie: long form, muzical, sketch, experimental, rap battle si debut. Sub ochii vostri se vor naste toate aceste spectacole, pentru ca elementul comun care le caracterizeaza este spontaneitatea. #improvizezi, deci esti #pefaza.”, spune Adina Sandu, director artistic.

Membrii juriilor de selectie: Adina Sandu – director artistic, a participat in toate cele patru jurii; LONG-FORM: George Dumitru, improvizator si Vlad Dragomirescu, regizor; SKETCH: Mihaela Sirbu, actrita si profesor si Mimi Branescu, scenarist si actor; MUZICAL: Doina Antohi, actrita si Bobo Burlacianu, muzician si actor; DEBUT: Maria Bujanca, improvizatoare si Adrian Sandu, improvizator.

 Juriile din acest an au avut misiunea dificila de a selecta 11 spectacole din 24 inscrise.

ABONAMENTE disponibile pe Eventbook in prezent: pachete de cate doua abonamente nominale la toate spectacolele.

https://eventbook.ro/other/bilete-festivalul-national-de-improvizatie-8-abonament

Festivalul National de Improvizatie a fost infiintat in 2013 de Monica Anastase si este un proiect realizat de Asociatia Tam-Tam. La editia 2020, Festivalul se deruleaza cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National.

Evenimentul isi propune sa promoveze teatrul de improvizatie catre audiente noi, mizand pe spectacole interactive si vizeaza, de asemenea, incurajarea coeziunii si dezvoltarii comunitatii improvizatorilor profesionisti prin intermediul atelierelor si spectacolelor sustinute de artisti romani si internationali.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord