Citesti acum…
„Femeia trebuie sa fie femeie, sa fie puternica, dar sa nu bata cu pumnul in masa”

„Femeia trebuie sa fie femeie, sa fie puternica, dar sa nu bata cu pumnul in masa”

de  Cristina Lincuseptembrie 23, 2017


„Femeia trebuie sa fie femeie, cateodata in fusta si tocuri, sa faca mancare des, nu neaparat în fiecare seara, sa lucreze, dar sa nu uite ca este mama, sa fie puternica, dar sa nu bata cu pumnul in masa.”

Cine este Viorica Plamadeala? Care sunt cele mai importante lucruri care te definesc?

Viorica este o mamica care vrea sa fie mama buna, dar, in acelasi timp, sa gaseasca timp si pentru realizarea personala. Pentru mine nu e suficient sa fii doar mama sau doar femeie de afaceri. Vreau sa le cuprind pe ambele, dar in asa fel incat sa nu sufere copiii.

Mama si antreprenoare. Iata o provocare careia femeile ii fac fata cu brio. Care sunt secretele tale?

Nu am secrete. Lupt cu mine zilnic. Lupt cu gandurile mele, cu nemultumirile mele, lupt cu ambitiile si dorintele mele. Folosesc eficient timpul pe care il am pentru lucru si incerc sa pun in practica planurile mele. Nu imi place doar sa visez. Am o idee si incerc cat mai repede s-o aplic :).

De unde ideea unui restaurant de sushi in inima Transilvaniei? Care au fost pasii pe care i-ai parcurs pana la materializarea acestui vis? Cine mai este implicat in proiect si care sunt planurile pentru urmatoarea perioada?

Ideea unui restaurant de sushi a fost a sotului meu si el gestioneza partea cea mai grea a afacerii, iar Brasovul l-am ales pentru ca e frumos. Cand vrem sa realizam ceva, nu cantarim foarte mult. Pasii sunt simpli: orasul, banii, locatia, marketing, comunicarea cu francizorul si tot asa. Noi nu asteptam perfectiuna, ci imbunatatim totul din mers. Timpul trece, iar noi vrem rezultate. Anul acesta vrem sa deschidem inca doua restaurante, asadar vor fi patru (doua restaurante SUSHI MASTER în Brasov și doua restaurante SUSHI MASTER in Bucuresti).

Cum au primit brasovenii sushi-ul in viata lor? Exista o oarecare compatibilitate intre ardeleni si cultura japoneza?

La inceput, am primit multe sfaturi sa nu deschidem sushi in Brasov, pentru ca brasovenii sunt mai reticenti si ca e un oras mic, dar noi oricum am deschis. Acum suntem multumiti pentru ca brasovenilor le place sushi. Unii sunt curiosi, altii au calatorit mult si deja stiu ce inseamna sushi, iar altii duc un mod de viata sanatos si aleg sushi. Desigur, nu am uitat de vegetarieni… si pentru ei avem cateva produse in meniu. Pana sa deschidem noi, in Brașov sushi era deja prezent, asa ca terenul era un pic „batatorit” atunci cand Sushi Master a intrat pe aceasta piata. Ce tine de compatibilitatea intre ardeleni si japonezi, nu as putea sa detaliez, dar ceea ce pot sa spun este ca ambele culturi sunt parca mai aproape de natura.

Te rog sa ne povestesti cate ceva despre evenimentele tip master class pe care le organizati, inclusiv pentru copii.

Pana acum am organizat trei master class-uri gratuite pentru copii in incinta restaurantului nostru. Este un eveniment prietenos si creativ pentru copii. Copiii invata un pic din arta japoneza si apoi savurează sushi-ul facut de ei insisi. In curand, vrem sa organizam un master class si pentru adulti. Arpopo de evenimente, a fost unul care a prins tare bine. Am organizat o degustare gratuită. Am introdus ceva nou in meniu si am vrut sa stim ce parere au clientii nostri. Chiar le-a plăcut :).

Noi punem accent pe evenimente pentru ca vrem ca oamenii din Brasov să afle de Sushi Master.

Mai ai timp pentru tine?

Pentru mine am putin timp. Chiar foarte putin, dar vreau mai mult. Lucrez la asta impreuna cu sotul meu (care ma apreciaza si ma sustine). De el depinde foarte mult 🙂 (Sper sa citeasca si aceasta parte a interviului 🙂 ). Momentan, timpul meu liber este acela cand sunt la lucru. Imi place ce fac.

O intrebare de care nu scapa niciuna dintre intervievatele Chic-Elite: Care este viziunea ta vizavi de femeie si putere? Te consideri feminista?

Eu consider ca femeia trebuie sa fie femeie, cateodata in fusta si tocuri, sa faca mancare des, nu neaparat în fiecare seara, sa lucreze, dar sa nu uite ca este mama, sa fie puternica, dar sa nu bata cu pumnul in masa. Nu, nu sunt feminista.

Cine vrea sa afle mau multe despre Sushi Master il invităm sa viziteze pagina de facebook si site-ul nostru.

Care este reactia ta?
Articol bun
57%
Autor recomandat
43%
Despre autor
Cristina Lincu
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord