Citesti acum…
Ești gata de acțiune?

Ești gata de acțiune?

de  redactiamartie 1, 2021

Spring SuperBlog 2021 a debutat azi cu prima probă din concurs. Ești gata de acțiune? Dacă încă nu te-ai înscris, o poți face în orice moment aici și, de aici, poți afla toate detaliile despre cea mai longevivă competiție de creativitate din blogosfera românească.

Chic Elite este deja partener media de tradiție la SuperBlog, după ce, în 2015, am avut bucuria de a patrona o probă din concurs, exact în momentul lansării acestei platforme. De atunci, ediție de ediție, Chic Elite îi însoțește pe bloggeri în această fascinantă călătorie a imaginației și a talentului, a adrenalinei și a emoțiilor, pe parcursul a mai bine de șase săptămâni.

Pentru cei ce încă nu știu ce este SuperBlog, vă facem un rezumat în cifre.

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri:

  • 21 ediții încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna);
  • peste 3000 de participanți
  • aproape 40.000 de articole
  • peste 500 de probe
  • circa 150 de sponsori
  • mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii.

Pentru cei ce deja știu, nu putem decât să-i îndemnăm să-și pună rotițele în mișcare!

Mult succes tuturor!

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord