Esti Chic-Elite. Dare. Care.

 

Dana Tudor
Co-fondator
Vreau ca Chic-Elite sa ii ofere comunitatii pe care o construim acum tot ceea ce am acumulat mai bun in 40 de ani de viata si în 20 de ani de munca, in calitate de redactor-sef al unor publicatii precum Eva.ro, revista Cariere, de comunicator de business, de persoana aflata in cautarea drumului sau personal si de femeie aflata in fata provocarilor de iubita, mama, manager, consultant etc. Vreau sa cream impreuna grupul de sprijin concret pentru a depasi orice provocare din viata noastra profesionala si personala cu bine, asa cum in viata mea pana acum oameni extraordinari m-au sustinut sa fac pasi catre visurile mele, catre mine, catre armonie si sa cred într-o lume mai buna pentru noi si copiii nostri. Numai impreuna vom putea face acest lucru si sper sa ne fiti alaturi!
BlogFacebook
Cristina Lincu
Co-fondator
Chic-Elite marcheaza o noua etapa in viata mea profesionala si personala. Dupa 20 de ani de munca pasionata cu diferite comunitati, online si offline – cea mai relevanta fiind cea a romanilor din diaspora, prin proiectul „Roman in Lume” pe care l-am coordonat din Spania, dupa ani pe care i-am dedicat jurnalismului, marketingului etnic si comunicarii, am inteles ca femeile sunt puternice si vulnerabile - in acelasi timp, cu multiple roluri in viata sociala si privata – in acelasi timp si cu o extraordinara generozitate si capacitate de a invata si de a-i ajuta si pe ceilalati sa invete. Sunt convinsa ca noua comunitate din spatele acestui proiect se va coagula, se va sprijini si promova reciproc, astfel incat sa fim pentru viata noastra ceea ce prin vocatie trebuie sa fim: elita chic.
BlogFacebook
Ionita Cristian Alexandru
Webmaster
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern. Comunitatile devin pe zi ce trece tot mai importante in mediul on-line, coagularea lor in jurul unor platforme specializate fiind una dintre tendintele de baza ale prezentului. Dupa ce am dezvoltat platforma si reteaua de bloguri ebloguri.ro, prin intermediul agentiei Oblyo.ro, comunitatea feminina Chic-Elite este o continuare fireasca a muncii mele, de data aceasta pe un domeniu de nisa unde eu asigur doar partea tehnica, insa o fac cu placere si, de ce sa nu fiu sincer, cu entuziasm, mandrie si cu un dram de... curiozitate!
Administrare de blog-uriFacebook