Citesti acum…
Desenele Ioanei – blogul unei micute artiste

Desenele Ioanei – blogul unei micute artiste

de  Dana Tudorianuarie 11, 2016

R.bunaTraim o efervescenta de creativitate si initiativa. Uita-te in jur si in viata ta si ai sa ne dai dreptate. Tot mai multi oameni vor sa isi testeze ideile, cauta parteneri de incredere alaturi de care sa dezvolte proiecte sau au nevoie de incurajari pentru a face pasul catre a a-si aduce visul in realitate.

Un proiect poate fi si forma pe care o ia pasiunea cuiva drag, manifestata in forma unui blog, asa cum, in week-end, a vazut lumina zilei „Desenele Ioanei”, pentru a prezenta lumii universul colorat si jucaus al unei micute artiste pe nume Ioana. Se va bucura sa primeasca pareri si incurajari, pentru a capata mai multa incredere in proiectul ei!

Ai nevoie de o resursa pentru proiectul tau? Iti este de ajutor feed-back pentru el? L-ai lansat si ti-ar prinde bine sa afle lumea despre el? Iti oferim, prinn sectiunea Proiecte membri, spatiu si sprijin pentru a face un pas in dezvoltarea sa!

Scrie-ne despre el si ce te-ar ajuta sa il dezvolti, la Scrie pe Chic-Elite!

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
Dana Tudor
Dana Tudor
Jurnalist, consultant comunicare, personal branding si employer branding Am o experienta de aproape 20 de ani in comunicare si in presa scrisa si online, de business si life-style. Am contribuit la dezvoltarea unor branduri premium in presa romaneasca (Project Manager Eva.ro, redactor-sef Cariere) si am avut ocazia de a interactiona cu mii de manageri, antreprenori si guru internationali din mediul de afaceri, precum si cu unii dintre cei mai buni specialisti din diverse domenii care contribuie la un stil de viata frumos si echilibrat (parenting, nutritie, coaching, vestimentatie, etc.). Principale directii de activitate ale Buticului meu de Inspiratie sunt: employer branding si cursuri de life-style pentru angajatii companiilor, content mastery, PR & media relations, branding personal.
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord