Citesti acum…
Colectia Peacock in Bloom semnata Flori de IE, lansata in Dubai

Colectia Peacock in Bloom semnata Flori de IE, lansata in Dubai

de  redactiafebruarie 13, 2019

Brandul romanesc Flori de IE a participat pentru al doilea an consecutiv, la una dintre cele mai importante expozitii de moda, Bride Show din Dubai. Prima Colectie de rochii pictate manual accesorizate cu flori lucrate manual, Peacock in Bloom prezentata in premiera la Dubai, a atras privirile vizitatorilor la standul orgnaizat de catre Federatia  Romana de Design Vestimentar și Accesorii, Romanian Fashion District, printre care si una dintre sotiile seicului din Dubai.

La realizarea colectiei prezentata la Dubai, s-au folosit materialele deja consacrate pentru aceasta piata, precum tafta, organza, triplu voal și neopren, culori calde, solare astfel incat sa puna in evidenta frumusetea femeilor. O explozie florala care intregeste universul paunilor pictati manual pe fiecare rochie. Este o colectie unica, deosebita nu numai vizual, ci si in ceea ce privește intreg procesul de creatie. La realizarea unei flori unice un artizan a petrecut 6 ore. La aceasta colectie au lucrat artizani din diferite colturi ale tarii.

Peacock in Bloom este expresia curajului de a purta rochii unicat, a femeilor puternice și independente și reprezinta cursivitatea unei pasiuni ca urmare a cererii clientilor Flori de ie. Ne-am diversificat  gama de produse in toti acesti patru ani, ne-am pliat dupa piata interna și cea internationala, am urmat curentul și uneori chiar am fost cu un pas inaintea lui. Dar cel mai important aspect este ca am reusit sa sustinem și sa cream un curent de coagulare și promovare a artizanilor romani”, a declarat Cristina Chiriac, fondator Flori de IE.

Din colectia de primvara- vara 2019 a brandului Flori de IE nu lipsește desigur, ia romaneasca. Noua colectie este izvorata din adancul sufletului și inspirata din portul popular nasaudean. “Initial am pornit de la margelele care se regasesc din belsug in portul  popular din tinutul Nasaudului, apoi am ajuns la penele de paun care imbogatesc palariile si mai apoi am imbogatit rochiile cu accesorii florale, toate facut manual”, povesteste Cristina Chiriac.

Poti admira creatiile Flori de IE pe site-ul www.florideie.ro.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord