Citeste-ma!

Bun-venit in comunitatea feminina Chic-Elite! Te asteptam!

Inainte de a te bucura de o experienta virtuala inedita, te invitam sa ne insotesti mai jos, pret de cateva minute, intr-un tur rapid al platformei pentru a intelege ce iti ofera si cum functioneaza.

Chic-Elite este alcatuita din doua parti complementare: Continutul si Comunitatea.

  1. Continut

Meniul principal contine urmatoarele categorii:

Chic Succes, Chic Me, Chic Life, Chic Insights si Mentoring. In categoriile „Chic” gasesti articole, editoriale, interviuri, stiri etc. In categoria Mentoring – gasesti informatii si articole relevante pentru Canalele de Mentorat. Si cu asta intram in zona de:

  1. Comunitate

Din meniul principal, te invitam sa accesezi optiunea Contul tau de unde poti sa iti faci cont pe platforma si de unde te vei conecta de fiecare data (daca nu o faci deja prin intermediul ferestrei de tip pop-up pe care o furnizeaza site-ul). Este usor si rapid. Odata conectata, vei avea acces la Canalele de Mentorat organizate sub forma de grupuri. Fiecare astfel de canal este moderat de catre unul dintre mentorii Chic-Elite. Acestia sunt on-line in conformitate cu un program pe care il anuntam din timp, atat pe platforma, cat si pe Facebook. In functie de interesele si nevoile tale de dezvoltare, poti adera la unul sau la toate aceste grupuri si, atunci cand au loc sesiunile de mentorat on-line, esti invitata sa te conectezi si sa adresezi intrebari mentorului respectiv. Daca ai pierdut o sesiune, nu-ti fa griji. Vei gasi ulterior, in categoria Mentoring din zona de continut, transcriierea discutiilor. In cadrul comunitatii, te poti imprieteni cu ceilalti membri si poti comunica cu acestia prin intermediul mesageriei private.

Daca doresti sa fii parte integranta a acestui proiect, asa cum ne dorim si noi, ne poti trimite articole accesand din meniul din stanga (meniul de tip drop down), optiunea Scrie pe Chic-Elite. Tot aici, sau prin formularul de la Contact, ne poti trimite pe langa intrebari, sugestii de colaborare, informatii si orice doresti sa ne comunici, si proiectele tale pe care le vei gasi publicate la rubrica Proiecte membri.  In zona Provocarea Chic-Elite vom promova concursuri si alte propuneri inedite (in curand).

Daca vrei sa preiei pe site-ul sau blogul tau ultimele noutati de pe Chic-Elite, poti folosi optiunea Preluare Chic-Elite.

Pentru detalii despre cine suntem poti consulta membrii echipei. Regulamentul il gasesti aici.

Iti multumim ca ne-ai insotit si iti dorim o experienta placut si utila alaturi de reprezentantele chic ale elitei feminine.