Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
aprilie 27, 2023

Vrei afacerea ta? Cu 35.000 de euro, ai la dispoziție o soluție completă de afaceri, în industria de educație IT

Academia Micilor Developeri, centru educațional antreprenorial ce oferă cursuri de programare software, robotică și gândire algoritmică pentru copii, anunță un plan consistent de dezvoltare la nivel național, prin asocierea cu parteneri francizați, pentru deschiderea de noi centre în țară. Decizia vine în contextul cererii în creștere accelerată de cursuri desfășurate offline, alături de interesul tot mai mare al antreprenorilor români de a investi în francize de servicii. Orașele cu potențialul cel mai mare de dezvoltare a unei francize marca Academia Micilor Developeri sunt cele cu o populație de peste 150.000 de locuitori, iar veniturile anuale estimate ale unei francize pot [...]

3
 
Citeste…
martie 27, 2023

Cum te conectezi cu motivația ta interioară?

Fiecare dintre noi are anumite obiective și aspirații în viață, însă este adesea dificil să ne menținem motivația interioară pentru a le atinge. Motivația interioară este o forță puternică care ne determină să acționăm și să ne îndeplinim obiectivele. Cu toate acestea, poate fi dificil să găsim această motivație și să ne menținem concentrați pe obiectivele noastre. În acest articol, vom explora câteva strategii documentate științific pentru a te ajuta să te conectezi cu motivația ta interioară.

Găsește-ți un scop în care crezi

Găsirea unui scop poate fi o modalitate puternică de a te conecta la motivația interioară. Când ai un scop clar, îți este mai ușor [...]

1
 
Citeste…
martie 16, 2023

Top 10 cărți de leadership feminin

În ultimii ani, femeile din întreaga lume au demonstrat că pot fi lideri puternici și influențați. Conduc organizații, fondează afaceri și inspiră schimbarea socială și politică. În acest articol, vom explora topul celor mai bune 10 cărți de leadership feminin, scrise de femei care au realizat lucruri remarcabile în domeniul lor de activitate.

„Lean In” de Sheryl Sandberg a devenit o carte emblematică pentru femeile care doresc să-și dezvolte abilitățile de leadership. Autoarea Sheryl Sandberg, fostul COO al Facebook, le încurajează pe femei să se angajeze mai mult în discuțiile de afaceri și să își asume roluri de leadership, în timp ce își păstrează [...]

8
 
Citeste…
martie 16, 2023

Repere pentru un stil rafinat în afaceri

Sursa foto https://www.instagram.com/donnakaran/

Stilul vestimentar feminin în afaceri poate fi destul de restrictiv, dar cu recomandările potrivite, poți să ai un aspect elegant și profesionist în același timp.

Alege haine de calitate: este important să investești în haine de calitate, care vor arăta bine pentru o perioadă mai lungă de timp. Alege materiale precum lână, mătase sau bumbac.

Construiește o ținută simplă și elegantă: evită hainele prea colorate sau prea extravagante. Păstrează o ținută simplă și elegantă, cum ar fi o rochie sau un costum elegant și bine croit.

Alege culori neutre și imprimeuri discrete: alege culori neutre precum [...]

3
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
Fragment din romanul „Monștrii cu bot de catifea” de Simona Poclid
 
2
Oncuțica Oncu: „Dragostea este esența vieții”
 
3
Metal Poetry by Cristina Dinu
 
4
Wallachian Voice: „Sunt adeptă a neofeminismului”
 
5
Fragment din romanul „Incompleți” de Georgiana A. Petcu