Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
octombrie 3, 2022

Leila Sandra Mocanu: „Daca esti destul de determinata si stii ce vrei, nimic nu te poate opri sa faci si sa fii absolut orice iti pui in gand”

Iti multumesc ca ai acceptat sa stam de vorba aici, la Chic Elite, locul unde femeile anterprenor, indiferent de domeniul ales, sunt promovate si sustinute cu tot dragul si toate resursele de care dispunem. Asadar, sa incepem.

Viata ta se invarte in jurul verbului „a crea”. De la arta digitala la cartile tiparite si la rolul pe care il ai la „Atelier Montez”, spiritul tau creator nu are stare. Ne oferi mai multe detalii, te rog?

Chiar asa este! As putea spune ca sunt „argint viu”. Nu am stare cand vine vorba de a crea si asa sunt inca de la varsta de sase ani. Atunci am inceput sa desenez pentru prima oara si am continuat.

Daca nu creez, [...]

27
 
Citeste…
septembrie 15, 2022

Andrea Szasz: „Nu este o rusine sa ceri ajutor”

Andrea Szasz este un exemplu viu ca un tanar ambitios isi poate construi un parcurs profesional interesant in strainatate, chiar si in coplesitorul – asa cum este descris de unii romani care l-au vizitat – New York. Ba mai mult, este o inspiratie prin faptul ca, dupa 15 ani de viata in strainatate, a ales sa se intoarca in Romania.

– Cine este Andrea Szasz?Andrea Szasz este o targumureseanca care dupa mai mult de 15 ani de locuit, studiat si muncit in Statele Unite s-a reintors in Romania. In State, am lucrat ca si dadaca (glumesc zicand ca detin un doctorat in dadacie), am studiat economia si relatiile internationale pentru ca traim intr-o lume unde suntem tot [...]

5
 
Citeste…
septembrie 8, 2022

Lorena Lenn: „Echilibrul reprezinta cheia universala pentru ca totul sa fie asa cum trebuie sa fie”

„Imi place sa scriu romane de dragoste. Raspanditi lumina, iubire si caldura in jurul vostru, ca un soare…”

Incep cu aceste randuri pe care le-am gasit pe contul tau de Instragram si care mi-au transmis imediat o stare de bine, caci, intr-adevar, cand scrii despre dragoste, cu adevarat raspandesti lumina, indemn pe care mi-ar placea sa-l ia in serios cat mai multi cititori de-ai tai, Lorena Lenn: o scriitoare prolifica si cunoscuta.

Cum a debutat aceasta fascinanta calatorie in lumea scrisului?

Aceasta calatorie frumoasa a inceput in momentul in care mi-a venit in minte ideea ca si eu as putea sa conturez personaje, dar si povesti de [...]

27
 
Citeste…
august 9, 2022

L.M. Aria: „Cred in egalitate si in femei independente”

Iti multumesc ca ai acceptat sa raspunzi intrebarilor noastre. Am stat de vorba cu multe autoare contemporane si-mi face placere sa aduc in atentia comunitatii Chic-Elite noi nume, noi carti, noi proiecte editoriale.

Multi scriitori aleg, din diferite motive, sa scrie sub pseudonim. Tu de ce ai optat pentru aceasta varianta? Avantaje? Dezavantaje?

Buna, in primul rand, si iti multumesc pentru prilejul oferit! Pseudonim – motivul principal pentru care am optat pentru aceasta varianta este acela ca scriu mult mai lejer cand numelui meu nu i se atribuie o fata, iar viata personala mi-o pastrez intacta. Un alt motiv pentru care stau in umbra este acela ca nu-mi [...]

11
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
Iulia-Florentina Paciurea: „Nu as renunta la scris nici daca as fi nevoita sa o fac sub un pseudonim mascul...
 
2
Maria Bertoldo Stocheci : „Din pacate, traim intr-o societate inca patriarhala, in care femeile, daca vor s...
 
3
Monica Ramirez: „Intr-o lume care si-a pierdut total busola normalitatii, adevarata aroganta e sa mergi mai...
 
4
Marietta Dobrin: „Carti, borcane cu dulceata si cimbru. Cam asa arata valiza mea la plecarea din tara”
 
5
Cathya MP: „Barbatii se considera sexul puternic, dar adevarata putere sta in mainile femeii de langa ei”