Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Life
Cel mai nou articol
 
Citeste…
iunie 19, 2022

„Oameni necunoscuti ne-au dat apartamentul lor, complet gratuit. Locuim aici de patru luni”

Am discutat cu o refugiata ucraineana din Romania, despre situatia actuala si cum razboiul a afectat vietile tuturor.

Buna seara, R.A.! Multumesc ca ti-ai luat din timp ca sa imi raspunzi la o serie de intrebari pe un subiect atat de sensibil. Stiu ca viata ta s-a schimbat foarte tare si ca probabil esti foarte ocupata, deci sunt mai mult decat incantata sa te am aici. Pentru inceput, spune-mi cate ceva despre tine. De unde esti, cum a fost viata ta inainte de razboi. Ce planuri pentru viitor ai avut… Poti vorbi deschis despre orice esti dispusa sa impartasesti cu noi.

Salut! Ma numesc R., sunt casnica, recent am lucrat ca agent imobiliar. Eu si sotul meu [...]

88
 
Citeste…
iunie 12, 2022

Cathya MP: „Barbatii se considera sexul puternic, dar adevarata putere sta in mainile femeii de langa ei”

Draga Cathya, cum ti-ai descoperit pasiunea pentru scris?

In primul rand, multumesc pentru invitatie si, ca fapt divers, chiar ma gandeam acum cateva zile daca povestea mea ar trebui spusa si daca va motiva tinerii sa-si gaseasca intotdeauna puterea sa zboare, chiar daca li se taie aripile. Asa ca in acest interviu vreau sa dezvalui adevarata poveste despre mine, fara sa ma mai ascund.

Cat despre descoperirea pasiunii mele de a scrie, pot sa spun ca mai mult m-a gasit ea pe mine. De mic copil imi placea sa creez, insa arta in Romania este considerata, din pacate, „hobby-ul muritorilor de foame” si majoritatea suntem constienti ca acest stereotip [...]

131
 
Citeste…
mai 8, 2022

Monica Ramirez: „Intr-o lume care si-a pierdut total busola normalitatii, adevarata aroganta e sa mergi mai departe traind absolut normal”

Iti multumesc ca ai acceptat sa te iau la intrebari pentru comunitatea Chic Elite. Asadar, Monica, nu pot sa nu remarc influentele latine din numele tau. Indraznesc sa te intreb, este pseudonim literar sau ai radacini hispanice?

Cu multa placere, multumesc pentru invitatie! Nu, numele imi apartine, nu e pseudonim literar, chiar daca nu am radacini hispanice. Am fost casatorita cu un Ramirez si mi-am pastrat numele, atat pentru faptul ca cei patru copii ai nostri se numesc asa, cat si pentru faptul ca devenise deja un fel de brand literar.

Monica Ramirez

Este potrivit sa vorbim azi de carti si de literatura, sa indemnam oamenii sa cumpere si sa citeasca [...]

210
 
Citeste…
aprilie 21, 2022

Rodica Mijaiche: „Toti avem temeri, dar am decis sa nu ma las condusa de aceste sentimente, pentru ca nu te lasa sa evoluezi”

Rodica, esti unul dintre autorii romani contemporani cunoscuti si prolifici. Seria „Pasiuni” te reprezinta, poate, cel mai bine. Gresesc?

La inceput, eram Rodica Mijaiche, autoare a romanului „Anotimpul Iubirii”, timpul a trecut si, pana sa public Seria Pasiuni, a mai trecut prin mainile si ochii cititorilor romanul „Secrete”. Trebuie sa recunosc, insa, ca Seria Pasiuni este cea dupa care publicul larg ma recunoaste. Aceasta a avut un feedback extraordinar din partea cititorilor, ceea ce nu poate decat sa ma bucure si sa ma motiveze.

Ce inseamna, pentru tine, fiecare dintre cartile publicate? Ni le poti prezenta pe toate, te rog, in cateva cuvinte? De unde poti [...]

21
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
Iulia-Florentina Paciurea: „Nu as renunta la scris nici daca as fi nevoita sa o fac sub un pseudonim mascul...
 
2
Maria Bertoldo Stocheci : „Din pacate, traim intr-o societate inca patriarhala, in care femeile, daca vor s...
 
3
Monica Ramirez: „Intr-o lume care si-a pierdut total busola normalitatii, adevarata aroganta e sa mergi mai...
 
4
Marietta Dobrin: „Carti, borcane cu dulceata si cimbru. Cam asa arata valiza mea la plecarea din tara”
 
5
Gabriela Apostu: „Femeia este Universul in miniatura”