Citesti acum…
Chic Elite este partener media al competitiei de blogging creativ Spring SuperBlog 2016

Chic Elite este partener media al competitiei de blogging creativ Spring SuperBlog 2016

de  Cristina Lincumartie 3, 2016

12821945_10208574876030107_1869763_n

A trecut aproape o jumatate de an de la lansarea Chic-Elite.ro, in octombrie 2015, odata cu inceputul celei de-a XI-a editii a competitiei SuperBlog si asta pentru ca, in parteneriat cu Eli Laslean, Chic-Elite.ro se aliniase la start in calitate de co-sponsor al probei despre eleganta. O competitie antrenanta care, de-a lungul anilor, a reusit sa convoace sute de bloggeri si zeci de sponsori.

Conform traditiei, odata cu venirea primaverii, in blogosfera vine si o noua editie SuperBlog, Spring 2016. O editie in care creativitatea bloggerilor de-abia asteapta sa prinda radacini.

Deja s-au inscris 140 de bloggeri, iar competitia a debutat fix pe data de 1 martie, cu lansarea primei probe. Doritorii (cei care detin un blog in limba romana, indiferent de vechimea, traficul sau tematica acestuia) se pot inscrie aici pana pe 11 aprilie 2016. Pentru detalii si regulament, accesati siteul www.super-blog.eu.

Temele acestei editii sunt cat se poate de variate, de la cosmetice, incaltaminte, gadgeturi si electrocasnice, pana la amenajari interioare, servicii turistice, produse de artizanat, filme, flori etc. Valoarea totala a premiilor este de peste 15.000 lei.

Editia Spring SuperBlog 2016 este sponsorizata de Art&Craft, Avizez.ro, Carmine Shoes, CND Turism – Vacanțe Speciale, Diego, Empire Film, Farmec, Freon-Auto.com, hotelul Golden Tulip Times din București, LivrareFloriBucuresti.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT, Salon du Mariage.

banner 2016 sb gifParteneri media: Chic-Elite.ro, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, RadioLynx.ro, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor.

Bloguri partenere: ArenaIT.net, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.wordpress.com, danielbotea.blogspot.ro, ExTraViTa.ro, infrasunete.eu, mnealui.info, nimicurifantezii.blogspot.ro, Robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, SexulSlab.info, tulips-and-sparkles.blogspot.ro, Tehnocultura.ro.

Organizator: SwissPlan.biz.

Prima editie SuperBlog s-a lansat in septembrie 2008, iar din 2013, competitiei i s-a adaugat și o editie mai scurta, de primavara, astfel incat, in cele 11 editii desfasurate pana acum s-au înregistrat, în total, circa 1800 de participanti si peste 23.500 de articole. Acest proiect isi propune sa descopere si sa sustina noile talente ale blogosferei, precum si sa faciliteze colaborarile dintre aceasta si mediul de afaceri.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
Cristina Lincu
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord