Citesti acum…
Chic-Elite, din nou alaturi de SuperBlog

Chic-Elite, din nou alaturi de SuperBlog

de  Cristina Lincuseptembrie 7, 2017

Colaborarea Chic-Elite SuperBlog este una draga si importanta pentru noi. Imediat se implinesc doi ani de cand Chic-Elite s-a lansat odata cu cea de-a 11-a ediție a competitiei de blogging creativ SuperBlog, prin intermeidul unei probe in concurs. De atunci, am ramas alaturi de bloggeri si de organizatori, in calitate de parteneri media. Si stiti cum se spune pe la SuperBlog? Odata superblogger, pentru totdeauna superblogger! Iar azi va confirm ca nu este doar o vorba in vant, ci o realitate, inclusiv in randul partenerilor media (multi dintre ei, implicati in proiect inca de la inceputurile acestuia, acum 9 ani).

Asadar, pe 1 septembrie s-au deschis inscrierile in cea de-a 15-a editie a SuperBlog-ului, urmand ca prima proba sa fie lansata pe 26 septembrie. Pana atunci, bloggerii doritori de competitivitate, adrenalina, inspiratie si socializare, pot sa-si valideze intentia de participare aplicand in acest formular. Pana la 1 decembrie cand se incheie competitia, vor curge articole care mai de care mai inedite, mai amuzante sau mai elaborate, se vor incinge discutii si dezbateri pe grupul oficial al superbloggerilor, se vor lega noi prietenii, toate intr-o atmosfera atat de faina si incitanta, incat e tare greu sa stai pe banca si sa nu te implici in competitie. Mai ales ca si editia aceasta premiile sunt care mai de care mai atragatoare, sponsorii intrecandu-se in darnicie.

Si ca tot a venit vorba de sponsori, acestia sunt: AIA Proiect, Answear.ro, CND Turism – Vacante Speciale, Certificat-rapid.ro, Colop, Editura RAO, Farmec, Francize.ro, Hotel Royal Poiana Brașov, Hotmama.ro, Hurom Romania, InterComFilm Distribution, La Fantana, Magazinultau.ro, Swiss Solutions, Telecredit, Wu Xing, Yoda Romania.

Parteneri media: Chic-Elite, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Mujer.ro, PRwave, Radio Gold FM, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor.

Bloguri partenere: adrianatirnoveanu.ro, ArenaIT.net, calatoriaperfecta.ro, christian.hertzug.info, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, ExTraViTa.ro, mihaelaroxana.ro, nimicurifantezii.blogspot.ro, opisicaneagra.ro, pezevenchi.ro, raluca03.wordpress.com, robintel.ro, savatoronto.com, SexulSlab.ro, tehnocultura.ro, tulips-and-sparkles.blogspot.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Succes tuturor!

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
100%
Despre autor
Cristina Lincu
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord