Carmen Mirela Lavric

 

Carmen Mirela Lavric

Carmen Mirela Lavric

Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie, Sociologie, Pedagogie a Universitatii Bucuresti, specializarea Asistenta Sociala, a unui curs post-universitar si a unui masterat in Supervizare in servicii sociale si sanatate mentala la Facultatea de Psihologie si Asistenta sociala a Universitatii de Vest Timisoara. Mi-am completat studiile cu o a doua licenta, in Administratie Publica, o specializare in tulburari de dezvoltare pentru copilul 0- 3 ani in Israel si o alta in Leadership si Guvernanta, curs online organizat de HARVARD Kennedy School – Executive Education.

Cu o experienta practica de peste 20 de ani in domeniul serviciilor sociale, am participat activ la elaborarea propunerilor de acte normative, a standardelor de calitate pentru serviciile din domeniul social, am initiat si coordonat grupuri de lucru cu tematici diverse, am furnizat in calitate de formator sesiuni de pregatire pentru diferite categorii de profesionisti, fiind formator acreditat in domeniul serviciilor sociale. Am beneficiat de programe de formare de formatori, fiind specializata in domeniul respectarii si promovarii drepturilor copilului.
Am o experienta de lucru in servicii sociale derulate la nivelul sectorului guvernamental cat si neguvernamental, am oferit consultanta ambelor sectoare, am condus echipe mari de angajati cat si proiecte de anvergura.

Importante pentru mine și ceea ce imi ghideaza stilul de viata si modul de lucru sunt ambitia, angajamentul, asertivitatea, calmul, generozitatea si optimismul. Le voi transmite cu drag celor care vor dori ca eu sa le fiu mentor, cate ceva din ce stiu si gandesc eu.