Citesti acum…
Arta de a iubi – noua colectie aromata de Valentine’s Day

Arta de a iubi – noua colectie aromata de Valentine’s Day

de  redactiafebruarie 1, 2019

In iubirile profunde, adevarate, cuvintele devin sarace atunci cand vor sa exprime trairile inimii. Vorbesc atunci imaginile, amintirile prind contur, sentimentele capata pretiozitatea unei autentice opere de arta, iar fiecare clipa de dragoste devine o capodopera. Sarutarile, mangaierile, sperantele si visurile indragostite prind viata in culori vibrante si scene romantice, presarate cu trandafiri superbi.

Noua colectie Sabon pentru Valentine’s Day reinterpreteaza cu duiosie clasica tema ce aduce impreuna doua eterne motive romantice: trandafirii, simbol universal al iubirii impartasite, si pictura in ulei, arta ce conserva eternitatea celor mai frumoase povesti in doi. Ea ne invita sa ne exprimam sentimentele cu pasiune si stil, sa facem din dragoste o adevarata opera de arta.

De sarbatoarea iubirii, te vei indragosti fara scapare de noile produse cu parfum suav de trandafiri, create intru desfatarea tuturor simturilor: produse de ingrijire luxoase, accesorii incantatoare si seturi-cadou pretioase, ce incapsuleaza noua aroma Rose Splash, parfum de trandafiri proaspat culesi din gradina raiului.

Designul etichetelor si ambalajelor produselor din noua colectie și-a gasit inspiratia in lumea artei, a picturilor in ulei pe panza, univers ce evoca perfect frumusetea delicata a trandafirilor in imagini vii, seducatoare, ce-ti starnesc imaginatia si-ti ating inima.

Selectia noastra – setul cadou format din

ulei de dus – o combinatie bogata de uleiuri de masline, avocado, jojoba si germeni de grau lasa in urma sa o piele moale, bine hidratata si parfumata senzual;
scrub de corp – imbogatit cu un amestec de saruri pure de la Marea Moarta si uleiuri naturale, lasa pielea reinnoita si mai catifeltata decat o petala de trandafir;
ulei de corp – un amestec de sase uleiuri naturale ce pastreaza hidratarea pielii, facand-o moale si matasoasa la atingere.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord