Amalia Savinescu

Amalia Savinescu

Amalia Savinescu

Pun oamenii in valoare. Sustin cunoasterea de sine. Aduc esenta la lumina. Interactionez autentic si generez experiente memorabile.

Diplomele mele spun ca sunt psiholog, consilier psihanalitic, coach, trainer, manager resurse umane, consultant, absolvent EMBA si fotograf profesionist.

Desi am debutat profesional pe scena Teatrului de Nord Satu Mare si am continuat ca reporter si prezentator radio, mi-am petrecut doua decenii in mediul corporatist. Am imbinat munca de angajat cu aceea de antreprenor si consultant, fapt ce mi-a permis sa lucrez pentru 35 de organizatii. Din pasiune pentru cunoastere si impartasire, am scris carti si articole de specialitate, am participat la numeroase evenimente in calitate de speaker.

De cativa ani sunt tutor al Scolii de Coaching Noble Manhattan si reprezint in Romania compania NetExpat, lider in domeniul asistentei pentru expatriati si partenerii lor de viata, pe care ii sustin prin Life, Career & Business Coaching.

In 2013 mi-am creat propria meserie: sunt Photographic Coach & Story Maker. Utilizez arta si tehnica fotografica pentru definirea si consolidarea imaginii de sine. Photographic Coaching este o metoda unica de dezvoltare personala, accelerare si consolidare a schimbarii, care imbina cuvintele si imaginile pentru a dezvalui profunzimi si a pune in valoare resursele fiecaruia. Ma adresez celor care isi doresc o schimbare in viata lor personala sau profesionala:

– sa relationeze mai bine cu cei din jur

– sa inteleaga incotro se indreapta

– sa descopere un rol profesional potrivit

– sa reduca sursele de conflict din mediul lor

– sa gestioneze stressul

– sa aduca bucurie in viata lor

– sa adopte o decizie adecvata

– sa-si gaseasca armonia interioara

– sa isi imbunatateasca aspectul

– sa deprinda noi abilitati

– sa iasa dintr-o/sa intre intr-o relatie