Citesti acum…
Yoga, padel si un stil de viata sanatos

Yoga, padel si un stil de viata sanatos

de  redactiaiunie 13, 2019

In perioada 16 iunie – 7 iulie, in fiecare duminica, intre orele 8:45 – 11:00, ParkLake Shopping Center ii invita pe bucuresteni sa descopere si sa exerseze un stil de viata sanatos, prin practica Yoga in aer liber. Mai mult, cei care doresc sa se bucure de sport si socializare au la dispozitie terenurile de padel si terenul multifunctional din ParkLake Garden.

Sedintele de Yoga organizate de centrul comercial ParkLake vin in intampinarea celor care isi doresc sa includa in programul unei vieti agitate si momente de relaxare si re-echilibrare fizica, psihica si emotionala. Printre sesiunile de shopping obisnuite, activitatile in familie sau alaturi de prieteni, acestia sunt acum asteptati sa includa experienta uneia dintre cele mai vechi practici fizice, mentale si spirituale din lume si sa se bucure de efectele benefice ale acesteia.

Ghid in aceasta calatorie va fi Maria Nadolu – instructor de Yoga si exploratoare entuziasta a acestei lumi. In ultimii ani, ea a calatorit si locuit in Europa, Africa, Asia de Sud-Est si America, descoperind si invatand de la diversele popoare in mijlocul carora a trait. Crezand cu tarie in faptul ca, imbratisandu-ne trecutul, putem sa ne bucuram de o experienta mai profunda a prezentului, Maria imbina practica Yoga cu informatiile si intelepciunea deprinse din studiul artei si istoriei, dar si a numeroaselor civilizatii intalnite in multele sale calatorii.

Padel si distractie

Pentru persoanele care prefera un sport mai dinamic, vara aceasta la ParkLake, distractia include activitati pe cele doua terenuri de padel si pe terenul multifunctional potrivit pentru tenis, mini-fotbal, volei sau baschet, special pregatite pentru un public activ si dornic de interactiune.

Cunoscut drept sport de socializare, padelul se joaca in echipe de doua persoane, fiind la intersectia dintre tenis si squash. Datorita caracterului sau dinamic, acesta se bucura de succes atat in randul sportivilor de performanta, cat si in randul familiilor cu copii, sau a grupurilor de prieteni dornici sa petreaca timp impreuna, in aer liber.

Participarea la sedintele de Yoga este gratuita, prin inscriere in prealabil la InfoDesk-ul centrului comercial, iar inchirierea terenurilor de padel si a celui multifunctional se face tot la InfoDesk sau la numarul de telefon 0757 353 014.

 

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord