Citesti acum…
Venus retrograda in Berbec si Pesti, 4 martie-15 aprilie. Relatiile la control!

Venus retrograda in Berbec si Pesti, 4 martie-15 aprilie. Relatiile la control!

de  Dana Tudormartie 5, 2017

Venus, stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer), se va afla în miscare aparent retrograda din 4 martie pana pe 15 aprilie, in Berbec + Pesti.

Venus in Berbec reaminteste ca, in definitiv, in orice relatie, treaba ta e cu tine si cu ceea ce poti TU crea acolo. Tu esti un spatiu pentru relatia ta, in care aceasta poate creste, se poate dezvolta, se poate rafina tot mai mult prin iubire, compasiune si imputernicire a partenerului si a cuplului, prin ce emiti in acest spatiu. Iar pentru asta, e necesar sa-ti explorezi potentialul, dar si tiparele pe care le porti cu tine in relatii.

Aceasta perioada de retrogradare poate fi un test dat relatiilor, o ocazie de a proba autenticitatea. Devine foarte important pentru noi acum, sa constientizam adevarul despre ceea ce simtim, sa recunoastem unde anume nu suntem autentici, sau unde nu am fost sinceri fata de noi sau fata de partener. Este ca si cand ne-am intreba: „in ce mod ma ajuta relatia actuala, sa evoluez, sa ma exprim” sau ” sunt eu liber exprimat in aceasta relatie, ma simt in largul meu, este ceea ce doresc cu adevarat, sau ma complac in anumite compromisuri care imi iau din putere?”

Sentimentele, alegerile trecute, ceea ce suntem, asocierile cu anumiti oameni, toate acestea sunt trecute prin sita si e posibil sa nu ne placa ce descoperim. Prin urmare, relatiile pot fi supuse confuziei, incertitudinii, chiar rupturilor. Se reconfigureaza anturajul, se redefinesc placerile si valorile personale.

Si nu e vorba doar de relatii de cuplu. Pe langa relatii sentimentale, Venus are influenta si asupra relatiilor sociale in general, asupra parteneriatelor si asocierilor. Aici pot aparea neintelegeri, datorate reactiilor necontrolate, gafelor repetate, gesturilor excentrice, mai ales acolo unde sunt implicate femei.

Este posibil, ca cei care s-au indragostit de curand, sa descopere ca nu au facut alegerea potrivita si sa fie napaditi de regrete. Sau, in cel mai bun caz, isi vor da seama ca au de ajustat niste aspecte in relatiile abia incepute.

Recomandari:

– reevaluarea sentimentelor, prin introspectie si autoanaliza (pasarea responsabilitatii in afara noastra, nu ajuta la nimic);
– corectarea unor contracte, revizuirea unor colaborari si asocieri;
– asumarea unor greseli relationale si repararea lor (cerandu-ne iertare);
– atentie sporita la modul in care gestionam bugetul;
– evitarea cheltuielilor si investitiilor, mai ales in podoabe, obiecte de arta, mijloace de infrumusetare, haine scumpe, produse cosmetice.

De evitat:

– inceperea unor relatii amoroase, colaborari, asocieri noi;
– casatoriile;
– cheltuielile nechibzuite;
– schimbarile drastice de imagine;
– extravagantele de orice fel.

Fragment preluat de pe AstroCafe.ro. Citeste articolul integral aici.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
Dana Tudor
Dana Tudor
Jurnalist, consultant comunicare, personal branding si employer branding Am o experienta de aproape 20 de ani in comunicare si in presa scrisa si online, de business si life-style. Am contribuit la dezvoltarea unor branduri premium in presa romaneasca (Project Manager Eva.ro, redactor-sef Cariere) si am avut ocazia de a interactiona cu mii de manageri, antreprenori si guru internationali din mediul de afaceri, precum si cu unii dintre cei mai buni specialisti din diverse domenii care contribuie la un stil de viata frumos si echilibrat (parenting, nutritie, coaching, vestimentatie, etc.). Principale directii de activitate ale Buticului meu de Inspiratie sunt: employer branding si cursuri de life-style pentru angajatii companiilor, content mastery, PR & media relations, branding personal.
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord