Citesti acum…
Topul celor mai apreciati traineri si coachi din Romania, in premiera la gala L&D Awards 2019

Topul celor mai apreciati traineri si coachi din Romania, in premiera la gala L&D Awards 2019

de  redactiaoctombrie 25, 2019

Platforma de dezvoltare profesionala Learning Network ii va premia pe cei mai apreciati traineri si coachi din Romania, in cadrul galei L&D Awards 2019, ce va avea loc in data de 29 octombrie, la Teatrul Elisabeta. Cu aceasta ocazie vor fi decernate premiile Gold, Silver si Bronze pentru 3 categorii: Trainer, Coach si Companii furnizoare de programe de formare. Topul reprezinta o premiera pentru piata si a rezultat in  urma „L&D Industry Survey – Romania 2019”, singura cercetare cantitativa ce masoara tendintele industriei de invatare si dezvoltare/learning & development (L&D) din Romania.

„Am initiat aceasta cercetare din dorinta de a crea instrumente concrete de recomandare a companiilor, trainerilor si coachilor care livreaza rezultate pentru clientii lor. Evaluarea a avut in vedere un numar de 200 de companii furnizoare de training, 308 traineri si 163 de coachi. Acest demers ne-a permis ca, in cadrul galei L&D Awards 2019, sa anuntam care sunt cei mai apreciati traineri si coachi din tara noastra.” – Clementina Anghelache, fondator Learning Network

Pe langa clasamentul realizat, cercetarea a identificat si principalele tendinte din industria de profil din Romania. Conform acesteia, in ultimii 2 ani se observa o traiectorie crescatoare a investitiilor in programele de pregatire a angajatilor. Peste 60% dintre respondenti au confirmat ca bugetele alocate pentru L&D sunt la fel sau mai mari in 2019 fata de anul anterior si peste 70% dintre respondenti au confirmat ca bugetele alocate au crescut in 2018 fata de 2017.

La cercetarea “L&D Industry Survey – Romania 2019”, efectuata pe baza unui chestionar online, au raspuns 576 de specialisti in resurse umane, L&D si manageri din companii romanesti si multinationale, in perioada februarie – mai 2019. Pentru a asigura relevanta studiului, instrumentul de cercetare a fost rafinat prin consultarea unor specialisti din resurse umane si din domeniul L&D.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati https://www.learningnetwork.ro/awards.

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro, AntreprenorinRomania.ro, Business24.ro, Chic-Elite.ro, IQAds.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, PortalHR.ro, Smark.ro, We are HR.

Despre Learning Network

Learning Network este principala platforma dedicata specialistilor de L&D din Romania, unde cream si selectam continut de invatare destinat oamenilor din organizatii. De 7 ani, Learning Network este aici pentru a sprijini si contribui la dezvoltarea pietei de learning, creand cel mai consistent si valoros repertoriu de cursuri si furnizori. Prin aceasta participam concret la formarea si educarea continua a oamenilor, cu rezultate pentru organizatiile din care fac parte. Scopul nostru este ca prin recomandarile facute si un continut relevant oferit in forme variate, sa iti dam putere prin unul dintre cele mai importante instrumente ale lumii: INVATAREA.

Mai multe despre Learning Network la https://www.learningnetwork.ro/.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord