Citesti acum…
Thomas, instrumentul care te ajuta sa fii un lider mai bun, sarbatorit la Oradea

Thomas, instrumentul care te ajuta sa fii un lider mai bun, sarbatorit la Oradea

de  redactiaianuarie 21, 2019

In perioada 22-23 noiembrie 2018, se va desfasura, la Oradea, Conferinta Internationala Thomas – Innovation in People Management, eveniment aniversar gazduit de Hotel Ramada Oradea si prilejuit de implinirea a 20 de ani de Thomas International in Romania. In cadrul acestuia, vor fi prezentate rezultatele unui studiu dedicat caracteristicilor femeilor de afaceri care detin pozitii de lideri, realizat la nivelul a sase tari din Europa.

Experti internationali si lideri ai mediului de afaceri romanesc vor impartasi cu cei 200 de participanti din tara si din strainatate informatii privind cele mai recente tendinte si solutii care asigura succesul in managementul fortei de munca. Printre subiectele dezbatute se vor afla integrarea Big Data in HR, era digitala in management, managementul frustrarii si al lucrului sub presiune, cum aduci inovatia in companie prin implicarea oamenilor s.a.

“Am decis sa dedicam aniversarii a 20 de ani de prezenta a Thomas International in Romania prima Conferinta Internationala Thomas – Inovare in Conducerea Oamenilor, pentru a le multumi partenerilor nostri dar si pentru a marca o etapa de maturizare a managementului resurselor umane in Romania, generata inclusiv de efortul comun al liderilor care vor fi prezenti la Oradea. Avem clienti care insotesc orice proces important din compania lor de evaluarile Thomas: recrutarea pentru o pozitie importanta, retentia talentelor, managementul unei situatii de criza sau de schimbare. Aleg sa ia decizii bazate pe profile comportamentale pentru ca le ofera o perspectiva obiectiva a contextului dat. Fiecare om performeaza diferit in functie de situatie si de trasaturile lui unice de personalitate si credem ca am ajuns in Romania la rafinamentul necesar pentru a ne asuma acest lucru, ca lideri, si a intelege necesitatea de a avea utiliza instrumentele care sa ne ofere explicatii si solutii obiective”.  – Sorina Bradea, Managing Partner, Thomas Romania

Participantii asteptati la Conferinta Internationala Thomas, antreprenori, manageri de top, specialisti HR, consultanti si traineri, provin din mari companii nationale si internationale, din domeniul IT, productie si servicii. Printre speakerii pregatiti sa aduca la Oradea concepte de ultima ora vehiculate in plan european cu privire la domeniul HR se numara Per Falck, Founder & CEO, Thomas International Sweden, Eduard Lopez, General Manager, Teknia Oradea, Adrian Cioroianu, antreprenor si fondator AC Knowledge, Sorina Bradea, Managing Partner, Thomas Romania, Gabriela Zancu, HR Manager and Learning&Development Manager Autoliv, Cristian Giuglea Director Talent Management Veoneer.

Trasaturile angajatilor romani – concluzii Thomas Romania in 2017

Evaluarile realizate de Thomas Romania arata ca, in anul 2017, profilul celor mai cautati angajati poate fi descris ca acela al unei persoane orientate spre rezultate, cu intiativa, adaptabila, organizata, flexibila, care accepta schimbarea, este hard worker si un bun comunicator. Pozitiile pentru care angajatorii romani si-au dorit cel mai mult sa faca evaluari au fost cele de Sales Manager, Program Manager, Team Leader si Project Manager.

Frecventa factorilor de personalitate in profilele angajatilor
Conformitatea este factorul comportamental cel mai frecvent intalnit in randul angajatilor romani, la nivelul anului 2017, potrivit evaluarilor efectuate prin intermediul instrumentelor Thomas. Procentual, frecventa factorilor de comportament regasita in profilele realizate de consultantii din Romania ai companiei este urmatoarea:
36.9% – Conformitate
26.7% – Influenta
19.8 % – Dominanta
17.4 % – Stabilitate

Caracteristicile considerate de angajati ca fiind un punct tare in activitatea profesionala sunt:
72.5% – Conformitate
55.1% – Stabilitate
50.5 % – Influenta
48.6% – Dominanta

Thomas Romania in cifre

420 parteneri in Romania
Cel mai vechi client (client si astazi)  – din 1999
Cel mai nou client – octombrie 2018
520 de utilizatori activi acreditati

Mai multe despre Conferinta Internationala Thomas la http://thomasconference.ro/.

Parteneri media: Business24.ro, Chic-Elite.ro, IQAds, Manager Express, Smark, We Are HR, Ziare.com.

Despre Thomas International
De 20 de ani, Thomas Romania este parte importanta a Thomas International, una dintre cele mai apreciate companii in domeniul evaluarii si dezvoltarii resurselor umane. De 37 de ani lider al inovatiei in instrumente de evaluare, compania isi dedica viziunea si resursele efortului de a dezvolta oameni, echipe si culturi in peste 60 de tari, prin analiza, intuitie si actiuni concrete. Infiintat in 1981, Thomas ofera solutii pentru transformarea performantei organizationale, a echipelor si a angajatilor. Anii dedicati cercetarii au determinat rezultate cu impact puternic in recrutarea, retentia, dezvoltarea si conducerea celei mai valoroase resurse – oamenii. In prezent, Thomas International lucreaza cu 32.000 de companii si 300.000 de utilizatori ai instrumentelor sale  in intreaga lume. Clientii companiei opereaza in toate tipurile de industrii, sunt de dimensiuni variate si completeaza un total de peste 1,5 milioane de evaluari in fiecare an.
https://www.thomasinternational.net/ro-ro/

 

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord