Citesti acum…
Romanian Business Leaders Summit: ce facem concret pentru viitor?

Romanian Business Leaders Summit: ce facem concret pentru viitor?

de  redactiaseptembrie 2, 2021

Liderii de business din Romania vor discuta in cadrul Romanian Business Leaders Summit despre cum depasim punctele oarbe si cum putem contribui prin proiecte concrete la o Romanie in care generatiile viitoare sa-si doreasca sa traiasca. Summitul Romanian Business Leaders are loc pe 8-9 septembrie 2021, la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate de pe summit.rbls.ro.

Ziua a doua a Summitului Romanian Business Leaders va incepe cu un discurs al lui Andreas Schleicher, director educatie si competente la OECD (Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare), despre viitorul joburilor si al educatiei. Apoi Oana Botolan Datki, Managing Partner at Cteam Human Capital, va modera panelul Abilitatile viitorului sub reflectoare, avandu-i ca invitati pe Corneliu Bodea, CEO ADREM, Andrei Lupu, student, Daniela Lica, profesoara MERITO de Informatica si director al Centrului Judetean de Excelenta Prahova si Bogdan Ratiu, profesor MERITO de Limba si Literatura Romana in Targu Mures.

Continuam cu o perspectiva despre cum ne pregatim pentru viitor prin discursul Dianei Stafie, Foresight Strategist la Future Station, urmata de o conversatie intre Andreea Rosca, co-fondator al Fundatiei Romanian Business Leaders si fondator The Vast & The Curious, si Doru Lionachescu, membru al consiliul de administratie al Bancii Transilvania despre unde se situeaza antreprenorii romani pe harta investitorilor internationali.

Ulterior, Corina Murafa, Global Co-Leader al Ashoka Next Now: Planet & Climate, impreuna cu Aglaia Ntili, Managing Director al Sustainability Knowledge Group, Iancu Daramus, Senior Sustainability Analyst la Legal & General Investment Management si Andrei Dudoiu, Managing Partner & President of the Board of Directors la SeedBlink, ne vor ajuta sa descoperim care sunt trendurile viitorului si cum putem fi noi si organizatiile noastre mai sustenabile.

Pe final liderii de business vor avea oportunitatea de a contribui concret la proiectele si grupurile de lucru din cadrul Romanian Business Leaders care au un impact real asupra beneficiarilor sai. Apoi vom celebra 10 ani de RBL in cadrul sesiunii de inchidere si vom acorda premiile RBL. Summitul Romanian Business Leaders 2021 se va incheia cu un cocktail la Gradina Floreasca.

Vino si tu alaturi de cei peste 250 de lideri de business care vor fi prezenti pe 8-9 septembrie la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Locurile in sala sunt restrictionate la maximum 250 de persoane, conform reglementarilor in vigoare, iar accesul se va face pe baza documentelor doveditoare. Biletele pot fi achizitionate de pe summit.rbls.ro.

Prezenta la eveniment va fi permisa persoanelor care se incadreaza intr-una dintre categoriile listate:

1. Au efectuat schema completa de vaccinare impotriva SARS-COV2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

2. Prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

3. Se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2 si prezinta buletinul de analiza.

Evenimentul se va desfasura cu respectarea tuturor reglementarilor impotriva raspandirii COVID-19 aflate in vigoare la momentul respectiv. Numarul de locuri in sala la eveniment poate fi modificat in orice moment conform restrictiilor, iar persoanele afectate de aceasta situatie vor putea avea acces online.

Summitul Romanian Business Leaders este cel mai mare eveniment de business al anului, aducand impreuna, pentru doua zile, peste 200 de antreprenori si directori de companii romanesti si straine, personalitati publice, lideri ai societatii civile si invitati speciali din Romania si strainatate pentru a dezbate prioritati si teme cu impact major pentru mediul de afaceri si pentru a genera solutii, prin proiecte concrete de schimbare, in trei zone de actiune: (1) educatie, (2) cultura antreprenoriala si (3) buna guvernare.

Summitul Romanian Business Leaders este locul unde au luat nastere in ultimii zece ani, proiecte cu impact major in societatea romaneasca, precum RePatriot, Merito, Vreau Sa Fiu Antreprenor, SuperTeach, Antreprenoria, Scale Out, Antreprenoresti si Antrenament Pentru Viitor. Aceste proiecte au implicat peste 35.000 de elevi, mai mult de 10.000 de profesori si cel putin 1.000 de antreprenori tineri care au pornit si dezvoltat afaceri de succes in Romania, cu sprijinul si implicarea membrilor Romanian Business Leaders.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord