Citesti acum…
Revista Psychologies revine in editia tiparita de la 1 septembrie

Revista Psychologies revine in editia tiparita de la 1 septembrie

de  redactiaaugust 11, 2020

Revista Psychologies revine in editia tiparita, care va fi disponibila pe piata de la 1 septembrie, respectiv din 26 august pentru cei care pre-comanda indragita publicatie.

„Suntem incantati sa anuntam relansarea editiilor tiparite ale Revistei Psychologies, o relansare asteptata cu nerabdare de catre cititorii revistei. Intr-o perioada in care aventura cunoasterii sinelui, a dezvoltarii personale, a starii de bine si de echilibru sunt puse la incercare, ne asumam angajamentul de a oferi suport de specialitate prin intermediul articolelor documentate, venite din partea specialistilor: terapeuti, coachi si consilieri.”, declara Clementina Anghelache, Publisher Psychologies Romania & Learning Network.

Numarul de Septembrie-Octombrie al Revistei Psychologies te invita sa explorezi diferitele varste ale feminitatii (arhetipale, biologice, emotionale, sexuale), sa cauti frumusetea in locuri neasteptate, sa iti cultivi sufletul, corpul si mintea o data cu intrarea in sezonul recoltei.

Invitata speciala a acestei editii este Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gasca Zurli, de la care vom descoperi cum a resimtit ea varstele feminitatii, ce inseamna sa fii Antrenorul parintilor, care au fost provocarile vietii si cum a reusit sa le depaseasca si multe altele.

Subiectele care vor completa aceasta editie sunt varstele sexuale ale femeii, diferenta dintre iubire si obisnuinta, emotiile intraductibile, valorile pe care le transmitem copiilor nostri, sunetele vindecatoare si altele.

Ca sa fii printre primii care citesc revista direct la tine acasa, te invitam sa iti pre-comanzi chiar azi exemplarul tau din Psychologies. Pre-comanda iti ofera o reducere de 20% din pretul revistei la raft si posibilitatea de a primi exemplarul cu o saptamana inainte de a fi disponibil la chioscuri.

Editia de toamna Psychologies Romania numara 144 de pagini de continut original, care nu a mai fost publicat nicaieri – nici pe site, nici pe bloguri, nici in alte reviste.

Mai multe detalii legate de abonamentele disponibile poti gasi la www.psychologies.ro/abonamente.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord