Citesti acum…
RBL Summit 2020: Ce nu vedem si ne afecteaza afacerile

RBL Summit 2020: Ce nu vedem si ne afecteaza afacerile

de  redactiafebruarie 18, 2020

Reuniunea anuala a peste 350 de oameni de afaceri romani a ajuns la a noua editie si te asteptam alaturi de noi. Summit-ul RBL este organizat de Fundatia Romanian Business Leaders (RBL) si va avea loc in 18-19 martie 2020 la J.W. Marriott Grand Hotel Bucharest.

In viata fiecaruia, la nivel personal, de business sau la nivel global, sunt multe lucruri care ne iau prin surprindere. Atunci de ce ne este totusi uneori atat de greu sa observam, evaluam si anticipam corect anumite evenimente si efectele acestora? Care sunt elementele lipsa din evaluarile pe care le facem si cum gasim erorile?

Fiecare dintre noi are ceea ce in psihologie se numeste Blind Spots. Acestea sunt bias-uri cognitive, erori de judecata care ne impiedica sa vedem dincolo de aparente si ne fac sa ne grabim atunci cand tragem concluzii. Modul in care noi percepem lumea influenteaza puternic deciziile pe care le luam, iar Blind Spots afecteaza modul in care percepem lumea.

Evenimentul central al comunitatii RBL combina cunoasterea, interactivitatea, inspiratia, munca si socializarea pentru a genera proiecte concrete prin care facem Romania o tara mai buna pentru business si astfel o tara mai buna pentru romani. Acesta isi propune sa descoperim impreuna de ce este simplu sa observam la altii aceste erori de gandire, de ce este atat de greu sa le observam atunci cand le avem noi si de unde incepem identificarea lor. Afla ce facem cu ele pe mai departe astfel incat sa ajungem sa luam cele mai bune decizii profesionale.

Agenda si detalii participare pe summit.rbls.ro.

Despre Fundatia Romanian Business Leaders (RBL)

RBL este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011. Obiectivul sau este sa dezvolte o platforma de actiune si implicare sociala pentru liderii din mediul privat. Scopul este ca Romania sa devina o tara mai buna pentru business-ul responsabil si, in felul acesta, pentru toti romanii. Mai multe pe rbls.ro.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord