Citesti acum…
Proiect on-line: ghidusii

Proiect on-line: ghidusii

de  redactiaoctombrie 10, 2015

banner ghidusii.ro

„Ghid de supravietuire” – aventurile pline de umor si autoironie ale unei familii cu trei copii, de rasfoit pe ghidusii.ro s-a lansat pe 19 martie, data la care in Spania, tara natala a unuia dintre ghidusi, se celebreaza Ziua Tatalui.

Sa vorbesti azi despre familie in contextul unui cotidian superficial si comercial este adesea considerat desuet, in timp ce o apologie a familiei cu mai mult de doi copii atrage dupa sine de la mirarile cele mai amuzate, pana la „infierarea” sociala, mai ales daca situatia pare sa scape de sub control. Astfel, Ghidul de supravietuire gazduit de ghidusii.ro, si-a propus sa demonstreze, dintr-o perspectiva plina de umor si autoironie, ca nu este indezirabil sau imposibil sa cresti trei copii in secolul XXI. In consecinta, nu face altceva decat sa povesteasca intamplarile pe care fiecare zi le consemneaza in viata deloc plictisitoare a unei familii numeroase.

Toti parintii stiu, din proprie experienta, ca aceasta este cea mai dificila, dar si cea mai frumoasa „meserie”. Tocmai de aceea, ghidusii.ro nu este o lamentare a unei mame coplesite, ci, mai degraba, o „terapie” a sufletului. O terapie prin (re)trairea aventurilor care, desi neplacute la o prima …intamplare, odata povestite, cu asumare si haz (de necaz), contribuie la relaxarea atitudinii celor mari in fata inventivitatii nestavilite si a ingenioaselor nazdravanii, specifice copilariei. Insa ghidusii nu se adreseaza numai parintilor, ci tuturor, spiritului, in general, impartasind experiente de viata nevinovate si savuroase. Insa, siteul mai gazduieste si rubrici dedicate parentingului si opiniei, recomandarilor sau informatiilor utile, toate din aceeasi sfera de interes.

Ghidusii.ro este un proiect literar, ancorat in realitate, cu o abordare inedita si plina de prospetime, constituindu-se intr-un element de complementaritate pentru gama larga de site-uri si portaluri dedicate parintilor in mediul on-line de astazi.

Care este reactia ta?
Articol bun
100%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord