Citesti acum…
Evenimentul de fundraising al anului, cu Alexandru Tomescu

Evenimentul de fundraising al anului, cu Alexandru Tomescu

de  redactiaseptembrie 14, 2016

TomescuAflata in Romania de 25 ani, Organizatia Umanitara CONCORDIA organizeaza principalul eveniment de fundraising al anului,  Concertul caritabil “Pentru ca povestile triste sa aiba un final fericit!“, a II-a editie. Acesta are loc joi, 29 septembrie, incepand cu ora 18:30, la Teatrul Odeon din Bucuresti.

Cei prezenti se vor bucura de o calatorie de descoperire a profunzimii notelor muzicale alaturi de invitatii speciali, Violonistul Alexandru Tomescu, Alexandra Usurelu si artistul plastic Ana Munteanu, care va transpune in desene pe nisip, sand-art, tema fiecarei piese muzicale. Gazda evenimentului va fi si de aceasta data Jurnalista Irina Pacurariu.

Ajutor pentru 550 de copii si tineri defavorizati

Inspirati de bunatatea si deschiderea de care dau dovada milioane de oameni ai planetei, ne propunem ca scopul evenimentului caritabil „Pentru ca povestile triste sa aiba un final fericit!“ sa fie acela de atragere de fonduri. Acestea vor fi dedicate sprijinului si extinderii proiectelor sociale destinate celor 550 de copii si tineri defavorizati, proiecte desfasurate de CONCORDIA in Bucuresti, Aricestii Rahtivani si Ploiesti, Judetul Prahova.

Accesul la concertul caritabil se va face pe baza biletului achizitionat de la sediul Organizatiei Umanitare CONCORDIA.

Evenimentul este realizat sub Patronajul Ambasadei Austriei si sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei.

In urma cu 25 de ani am inceput prin a asigura o casa copiilor care nu au avut sansa sa traiasca alaturi de familiile lor. Am adus zambete in viata lor. Astazi, CONCORDIA este alaturi de peste 5.000 de copii si tineri defavorizati. Vazandu-i zambind, continuam sa ii calauzim si in viitor. Ajuta-ne si tu sa continuam! Iti multumim!

CONCORDIA este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit, cu un istoric de 25 de ani in Romania, care are ca misiune sustinerea si (re)integrarea sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, spre o viata independenta si autonoma.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord