Citesti acum…
Atelier „Emotii, kilograme si imaginea de sine” în week-end

Atelier „Emotii, kilograme si imaginea de sine” în week-end

de  redactiaianuarie 25, 2019

In zilele de 26 si 27 ianuarie are loc la Bucuresti primul atelier “Emotii, kilograme si imaginea de sine” din anul 2019. Acest program unic dedicat relatiei dintre corp, emotii si imaginea de sine comprima un set de exercitii din arii diverse, de la yoga, pana la art-terapie, menite sa conduca la o imagine de sine sanatoasa si la mult-doritul succes pe termen lung al unei diete.

“Emotiile noastre sunt conectate cu creierul limbic (numit si creierul emotional), unde se formeaza memoria pe termen lung. Cu alte cuvinte, ce invatam emotional o data, facem de fiecare data. Pentru a invata ceva nou, e nevoie de o noua structura emotionala. Daca nu schimbam aceasta structura care sustine kilogramele actuale si forma fizica in care suntem, indiferent de alimentatie sau exercitii fizice, vom slabi poate, pe termen scurt, insa nu vom putea mentine rezultatul”, spune Ramona Gerasim, NLP teacher, coach si initiator al acestui program, alaturi de Gloria Tone, instructor yoga.

Atelierul li se adreseaza celor care:
– se confrunta cu problema kilogramelor in plus si nu pot pierde in greutate ori o pot face, dar cu greu si nu pentru mult timp;
– au kilograme in minus si nu pot acumula;
– nu asimileaza zahar, calciu, fier etc. sau asimileaza prea mult;
– se resimt prin diverse simptome, precum raceli dese, colesterol ridicat, ritm accelerat al batailor inimii, moleseala si lipsa de energie, oboseala prelungita, probleme digestive, boli autoimune, dureri de spate, migrene etc.;
– isi privesc corpul in oglinda si il vad oricum, numai frumos nu.

Art-terapia acceseaza, prin forma si culoare, lumea profunda a scenariile pozitive posibile pentru fiecare dintre noi. Foloseste limbajul universal al imaginii si reactiveaza structura radiala, naturala, a mintii. Prin procesul de neurofeedback, harta mentala a vietii si a sinelui este reorganizata iar emotiile reziduale, convingerile si asteptarile nerealiste sunt aduse la suprafata si eliberate.

Acest proces este folosit in cadrul atelierului “Emotii, kilograme si imaginea de sine” pentru a descoperi si constientiza legaturile dintre emotii, tiparele emotionale si modul in care acestea sunt folosite, traite si retraite. Vizualizarea tiparelor emotionale si a convingerilor profunde despre imaginea pe care o purtam la nivel inconstient despre sine genereaza constientizarea modulului in care aceste tipare sunt folosite si legaturile dintre diferitele emotii si simptomele/manifestarile din corp. Astfel sunt descoperite si alese alternative emotionale sanatoase, care se pot reflecta apoi intr-o viata emotionala mai echilibrata, o stare de sanatate mai buna si intr-o imagine de sine pozitiva.

Posturile de yoga selectate pentru acest program au ca rezultat eliberarea blocajelelor neuromusculare si reechilibrarea corpulului. Va fi accesata, totodata, o alta parte foarte importanta din practica yoga, care consta in constientizarea propriului corp, a locului in care au fost stocate anumite emotii, amintiri, trairi si eliberarea lor de la nivel celular.

Inscrierile la atelierul “Emotii, kilograme si imaginea de sine” se pot face la tel. 0748444888 / 0724143790 sau e-mail ramonagherasim@gmail.com / gloriahristinatone@gmail.com.

Detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/750573978643211/

Despre organizatori

Ramona Gherasim este teacher/trainer NLP, coach si psiholog. Calatoria in dezvoltare personala a inceput-o in 2005, formandu-se in NLP (Programare Neurolingvistica) atat in Romania, cat si la NLP University in Santa Cruz, California, si la Institutul Kutschera din Viena. Pana acum, a livrat peste 6000 de ore de training NLP, insotind participantii in certificarea ca NLP Practitioner, Master Practitioner si NLP Coach. Experienta Ramonei in training si facilitare include si ateliere de dezvoltare personala, programe de coaching de grup, ateliere si formari in art-terapie, constelatii sistemice si familiale, parenting Adlerian si educatie Gifted.

Gloria Tone este licentiata in kinetoterapie si lucreaza in domeniul Grup Fitness de mai bine de 10 ani. Din 2010, interesul ei pentru practica yoga i-a urmat pasii catre mai multe formari in domeniu, in Hawaii, Bali, Anglia (200h YTT, yoga pentru gravide, yoga pentru copii, yin yoga). Gloria este si coach in dezvoltare personala cu certificari in NLP, Theta healing, mandale de lumina, reiki, remedii florale Bach si gifted education sub indrumarea profesorului Florian Colceag.

 

 

 

 

 

 

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord