Citesti acum…
Poveste de Craciun pentru copiii de la spitalul Marius Nasta

Poveste de Craciun pentru copiii de la spitalul Marius Nasta

de  redactiadecembrie 7, 2016

CraciunPe 6 Decembrie, la Athenee Palace Hilton, ni s-a oferit un moment special – ocazia de a scrie, alaturi de colegii din presa si de Deichmann, o poveste de Craciun pentru copiii mai putin norocosi, internati la spitalul Marius Nasta.

Intr-o atmosfera de sarbatoare, particulele de magie si cadourile s-au asternut in botoseii Deichmann pregatiti de invitati pentru fiecare copil in parte. Colindele ce au rasunat intr-un decor feeric, generozitatea invitatilor si melodiile speciale pregatite de Cristi Nistor au creat seara perfecta pentru a pregati cadouri pentru copiii la care Mos Nicolae nu ajunge.

In fiecare an, de Craciun, dorintele se implinesc, iar noi le putem insenina chipurile celor aflati in situatii delicate. In fiecare an, invitatii Deichmann impodobesc bradul si pregatesc cu drag decoratiuni, cadouri si surprize de Craciun pentru cei mici internati in spital pe perioada sarbatorilor de iarna.

Cristi Nistor a cantat despre magia Craciunului, iar intr-un decor de poveste, invaluit de lumina, toti invitatii au fost o parte din ea.

De Mos Nicolae, dorintele copiilor de la spitalul Marius Nasta s-au implinit, pentru ca niciodata nu trebuie sa incetam sa credem in minuni!

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord