Citesti acum…
Pictura „Fecioara”, semnata Gustav Klimt, sursa de inspiratie a celei mai noi colectii Freywille

Pictura „Fecioara”, semnata Gustav Klimt, sursa de inspiratie a celei mai noi colectii Freywille

de  redactiaaprilie 28, 2021

O nuanta puternic stralucitoare de albastru lapis formeaza baza designului celei mai noi colectii Freywille. Tuse de pensula cu praf de aur pur scot in evidenta formele spiralate, impletite si incadreaza intr-un mod delicat „insulele” de nuante violet. Zonele de verde jad ornate cu puncte stralucitoare fac referire la aranjamentul florilor din cadrul picturii. Acest email este o piesa de arta, atent manufacturata de catre artistii casei de bijuterii din inima Vienei.

O colectie ce invita la visare

Pictura de renume mondial „Fecioara” a lui Gustav Klimt, realizata in 1913 si expusa la Galeria Nationala din Praga, reprezinta sursa de inspiratie a colectiei. Numele colectiei Hommage à Gustav Klimt – „Dreams” te invita la a pasi pe taramuri onirice pline de culoare, unde orice vis poate deveni realitate.

Celebrarea frumusetii, prin design

Cu dimensiunea sa impresionanta de 190 x 200cm, pictura prezinta un colaj de femei adormite in timp ce viseaza. Tabloul are o pozitie speciala in opera lui Klimt, intrucat descrie un aspect cheie al miscarii de secesiune: interactiunea dintre tineri, transcendenta si mortalitate, celebrarea frumusetii si fenomenul existentei feminine. Realizata in ulei pe panza de canvas, pictura este o piesa impresionanta de reprezentare a artei sale, stralucind in culori si forme vii hipnotizante.

Piesele din aceasta colectie sunt alegerea perfecta pentru cunoscatorii artei lui Gustav Klimt, o colectie plina de ornamente de vis pentru a-i insoti pe tot parcursul zilei.

Straluciri de email

Reinterpretand detaliile impresionantului tablou, echipa de design Freywille a captat elemente esentiale ale operei de arta pentru a crea o noua colectie, un omagiu de natura artistica inchinat operei lui Klimt, plina de forma si culoare. Inspirata de spiralele existente pe tesatura, artistii nostri au ales sa le reprezinte proeminent pe suprafetele de email stralucitor, intarind ideea cum ca spirala este un element de baza in opera lui Klimt. Culorile vibrante folosite atrag privirile si te cuceresc instant: o nuanta intensa de albastru lapis, tente de purpuriu si picaturi de rosu si verde aprins fac ca designul emailului sa devina un omagiu rafinat inspirat de tabloul original.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord