Citesti acum…
Olimpia Melinte, pe covorul rosu la Madrid

Olimpia Melinte, pe covorul rosu la Madrid

de  redactiaseptembrie 13, 2019

Olimpia Melinte a stralucit din nou pe covorul rosu la premiera unui film spaniol. Parte din distribuția filmului „Sordo”/ „The (Silent) War” regizat de Alfonso Cortés-Cavanillas, actrița originara din Iasi a fost intampinata cu aplauze la premiera de gala a peliculei, eveniment care a avut loc pe 11 septembrie 2019 la Cinema Capitol din Madrid.

Revenirea in Spania, unde a debutat in urma cu 5 ani in rolul principal feminin din filmul „Cannibal”/ „Caníbal” (regia: Manuel Martín Cuenca), ce i-a adus o nominalizare la Premiile Goya, a fost plina de emoții. Unul dintre cele mai asteptate momente ale anului, premiera acestui western postbelic inspirat de benzi desenate, a fost un spectacol unic de imagine si sunet, coloana sonora fiind interpretata live de o celebra orchestra.

„Am avut parte de un public numeros si foarte entuziasmat, s-a lasat cu lacrimi si imbrațisari, cu multe cuvinte frumoase si promisiuni de reintoarcere la lucru impreuna. Sunt extrem de recunoscatoare intregii echipe pentru dragostea si prietenia cu care m-a primit. Muzica live din timpul filmului a fost un spectacol in sine, am trait o experiența unica in armonie perfecta cu publicul generos din cinematograf!”, a declarat Olimpia Melinte.

Actrița romanca a fost extrem de apreciata atat pentru prestația din film, cat si pentru ținuta aleasa pentru acest eveniment – un costum din noua colecție M. Marquise.

Descris drept „un film epic care reuseste sa respire in fiecare plan” in care sunetul joaca un rol esențial pentru ca astfel „privitorul poate simți cu fidelitate izolarea si agonia protagonistului in evadarea sa”, „Sordo”/ „The (Silent) War” spune povestea urmaririi unui luptator din Maquis (guerrilla antifranquista) care si-a pierdut auzul in timpul unei explozii. Olimpia Melinte joaca rolul unei asasine bolsevice care a fost angajata de armata spaniola sa-l vaneze pe Anselmo (Asier Etxeandia), personajul principal. Pentru acest rol, Olimpia a invațat sa calareasca si sa traga cu arma, avand ochiul stang acoperit de un plasture special (fiindca personajul ei, Darya Sergheievici Volkov, avea o cicatrice de razboi).

Din distribuția filmului fac parte unii dintre cei mai populari actori spanioli ai momentului: Asier Etxeandía („Pain and Glory”), Aitor Luna („Cathedral of the Sea”, „Velvet”, „Gran Reserva”, „La Fuga”, „Los Hombres de Paco”), Hugo Silva („The Ministry of Time”, „Web Therapy”, „The Body”, „Los Hombres de Paco”, „El Hombre de Arena”),  Marian Alvarez („Lo mejor de mí”, „Wounded”, „Morir”, „La Fuga”), Ruth Diaz („The Fury of a Patient Man”), si Inmanol Arias („Velvet Colección”, „Cuéntame”, „The Liberator”, „El Lute: Run for Your Life”). Filmul ruleaza in cinematografele din Spania din 13 septembrie.

Site oficial: https://www.sordolapelicula.com/

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord