Trend
Chic Elite
Sorteaza
Mentoring
Cel mai nou articol
 
Citeste…
decembrie 2, 2022

Oana Sandu: „Femeile pot fi egale cu barbatii doar in ceea ce priveste drepturile si libertatile”

Oana, iti multumim ca ai acceptat provocarea Chic Elite de a te lasa descoperita de catre cititoarele noastre. Calatoria ta pana la cine esti azi a fost una lunga si deloc usoara, iar cele experimentate si invatate de tine pot servi drept exemplu si incurajare pentru orice femeie. Ma refer aici, desigur, atat la cartea ta de debut, despre care vom vorbi imediat – si pentru care te felicit! -, dar si la formarea ta ca antrenor NLP.

Asadar, cine este Oana Sandu?

Sunt un om caruia ii plac provocarile, ca tot pomeneai de asta. Dincolo de rolurile in care m-am aflat intr-o etapa sau alta, pot spune despre mine ca sunt un om care a trait experiente profund [...]

61
 
Citeste…
septembrie 15, 2022

Andrea Szasz: „Nu este o rusine sa ceri ajutor”

Andrea Szasz este un exemplu viu ca un tanar ambitios isi poate construi un parcurs profesional interesant in strainatate, chiar si in coplesitorul – asa cum este descris de unii romani care l-au vizitat – New York. Ba mai mult, este o inspiratie prin faptul ca, dupa 15 ani de viata in strainatate, a ales sa se intoarca in Romania.

– Cine este Andrea Szasz?Andrea Szasz este o targumureseanca care dupa mai mult de 15 ani de locuit, studiat si muncit in Statele Unite s-a reintors in Romania. In State, am lucrat ca si dadaca (glumesc zicand ca detin un doctorat in dadacie), am studiat economia si relatiile internationale pentru ca traim [...]

1
 
Citeste…
iunie 2, 2022

Oana David: „Poti sa scrii o carte fantastica, dar daca lumea nu te vede, nu iti vede nici cartea”

Oana David, numele tau este asociat, inevitabil, cu succesul romanului tau de debut „Intre două fronturi – O iubire secreta din cel de-al doilea razboi mondial”, aparut la editura Hyperliteratura, asa ca o sa incep prin a te întreba: Cine esti cand nu scrii?

Tot Oana care scrie sunt si atunci cand nu scriu. Dar, peste toate, sunt femeie, sotie, mamica de fetita si mamica de catel, nu prea gospodina, dar foarte, foarte fericita.

Cum a inceput totul? Ma refer, desigur, la pasiunea pentru scris. Care au fost etapele prin care ai trecut pana ai ajungi sa-ti tii cartea in maini?

Ei, am inceput de mult sa scriu; sau, cel putin, cu mult inainte sa ajung sa [...]

32
 
Citeste…
mai 21, 2022

Ramona Lengyel: „Nu vad nicio diferenta intre capacitatea de a reusi a unei femei si cea a unui barbat”

Ramona Lengyel este o scriitoare tare speciala si draga mie si pentru ca, in ciuda dificultatilor, a reusit sa spuna lumii povesti pline de sensibilitate, de imaginatie, de emotie, atat pe blog, cat si in carti ce deja au ajuns la multi dintre voi.

Cum ai inceput sa scrii si ce inseamna scrisul pentru tine?

Pentru mine scrisul este foarte important, nu as mai putea trai fara sa fac acest lucru. Scrisul imi aminteste de fiecare data ca sacrificiile facute de mine si de mama mea nu au fost in zadar. Am inceput sa scriu intr-un moment greu al vietii mele, in clasa a 12-a, atunci cand profesorii si multi altii imi tot ziceau ca nu are niciun rost sa dau [...]

37
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
Try a different filter