Citesti acum…
Invitatie la Conferinta Forever Young Magazine

Invitatie la Conferinta Forever Young Magazine

de  redactiadecembrie 3, 2019

In aceasta sambata, pe 07.12.2019, va avea loc la Palatul Noblesse din Bucuresti Conferinta Forever Young Magazine, organizata de Forever Young Magazine S.R.L. si revista Forever Young Magazine. Atat revista, cat si conferinta, au o abordare holistica, integrativa, a conceptului de anti-aging, urmarind atat preventiv, cat si curativ, prelungirea tineretii, prin studii in domeniu, informatii din mai multe specialitati medicale corelate cu anti-aging-ul, nutritie, miscare, relaxare, stil de viata, tehnologii si produse anti-imbatranire.

Printre speakerii evenimentului se numara: reputatul prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan – medic neurolog, Dr. Ovidiu Penes – fondatorul primei clinici de age management din Romania, Dr. Florin Juravle – medic cu o experienta de 2 decenii in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica, Dr. Ovidiu Palea – fondatorul Centrului Medical Provita si singurul medic acreditat in Terapia Durerii din Romania, nutritionist Camelia Hoinarescu, consultant estetica Mirela Paduraru, Wilmark s.a..

Florentina Opris este moderatorul evenimentului, in pauza de masa chef Jakob Hausmann ne gateste live aratandu-ne ca mancarea sanatoasa poate fi si gustoasa, iar la sfarsitul evenimentului Wilmark ne provoaca la dans si ne povesteste cum dansurile in general si cele latino in special ne mentin tanar trupul si spiritul.

Este speaker la eveniment si Marius Dinca. Marius scria in revista Forever Young Magazine: „Unul din secretele sanatatii fizice este sa avem un corp care foloseste corect substantele nutritive si elimina eficient toxinele. Intensificand circulatia, masajul ajuta organismul sa elimine mai usor toxinele, astfel avand un rol important in purificarea corpului si in mentinerea sanatatii si a tineretii lui. Masajul se poate practica atat pe piele, cat si prin haine. In lumea occidentala se practica mai mult masajul cu ulei iar in lumea orientala in special masajul prin haine care se defineste ca terapie manuala si care contine si tehnici de intindere (stretching), manipulari osteo-articulare de repunere a articulatiilor la locul lor (de trosnit oasele pe romaneste), tehnici de stimulare a unor puncte speciale”.

Marius ne vorbeste la Conferinta Forever Young Magazine despre rolul masajului in anti-aging si al unui stil de lucru si de viata sanatos, iar echipa sa va oferi masaj prin haine participantilor la eveniment.

Totodata, in pauzele conferintei si dupa terminarea acesteia, nutritionista Camelia Hoinarescu scaneaza cu biorezonanta participantii la eveniment, iar Mirela Paduraru cu un analizator medical facial de ultima generatie.

Ultimele locuri sunt inca libere, rezerva-ti locul la Conferinta Forever Young Magazine din 07.12.2019 la adresele de e-mail: office@foreveryoungmagazine.ro sau office@hores.ro. Starea ta de bine merita!

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord