Citesti acum…
Începe SuperBlog 2016!

Începe SuperBlog 2016!

de  redactiaseptembrie 7, 2016

Pentru a doua oară consecutiv, Chic-Elite este partener media al competiţiei de blogging creativ SuperBlog. Ediţia de toamnă din acest an aduce câteva modificări în regulament şi aliniază la start sponsori noi. De la 1 septembrie, respectând tradiţia, s-au deschis înscrierile aici pentru ca la 1 octombrie să înceapă concursul propriu-zis prin lansarea primei probe.

SuperBlog este cea mai longevivă competiţie de acest gen din blogosfera românească, aceasta fiind deja cea de-a 13-a ediţie. Iar Chic-Elite, trebuie să vă aducem aminte, s-a lansat pe piaţă odată cu ediţia numărul 11, atunci când a sponsorizat o probă din concurs, împreună cu casa modă ELLIS. De atunci, de două ori pe an, ne unim cu bucurie forţele pentru a aduna în jurul SuperBlog cât mai mulţi bloggeri şi suţinători ai talentului, fair-play-ului, perseverenţei şi performanţei în scris.

sb2016

Mai multe detalii în regulamentul competiției.

Sponsori: Answear.ro, Avizez.ro, Colop, Farmec, Olla, Residence Hotels, Ryanair, Swiss Solutions, Wu Xing, AVBS Credit.

Parteneri media: Chic-Elite, Comunicatedepresa.ro,  Connect, Creadiv, Loopaa, Mujer, PRwave,toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Lynx TV Romania.

Bloggeri parteneri: Armonie acvatica, ArenaIT.net, Calatoriaperfecta.ro, ExTraViTa.ro, Litere Stacojii, mnealui.info, Natural ca aloe vera, Nimicuri fantezii, O pisică neagră, Robintel.ro, SexulSlab, Sweet&Salty, Tehnocultura, Tulips & Sparkles.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
1Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord