Citesti acum…
Hanna Lee: „Suntem mai puternice decat credem. Mult mai puternice”

Hanna Lee: „Suntem mai puternice decat credem. Mult mai puternice”

de  Cristina Lincumartie 14, 2022

De ce pseudonim? Avantaje? Dezavantaje?

Pseudonimul ma ajuta sa imi pastrez privata viata personala. Cartile mele sunt destul de discutate, mai ales pentru scenele erotice fierbinti, si nu as vrea ca cei din jur sa fie atacati de vorbele rautacioase ale unora. Sincer, pana acum am avut doar avantaje.

Te-ai gandit vreodata sa-ti dezvalui numele real?

Nu am motive sa fac asta. Hanna Lee ma reprezinta cu totul si cine vrea sa ma cunoasca, o poate face acolo, in spatele acestui nume.

Ai semnat vreo carte cu numele real? Mai ai si alte pseudonime?

Din clipa in care am facut publica munca mea, am folosit doar acest pseudonim. Niciodata cu numele real.

Cum s-a nascut pasiunea ta pentru scris? Este azi mai mult decat o pasiune?

Totul a inceput citind cartile de dragoste existente in biblioteca mamei. Aveam 16-17 ani pe atunci si asa mi-am deschis pofta de a scrie care a crescut atat de mult incat azi am transformat-o intr-o profesie, punand bazele editurii Vesper Books.

Felicitari! Este o editura tanara, dar foarte activa, cu o sumedenie de autori publicati. In conditiile actuale, este greu sa ai o afacere zona culturala?

In ciuda tuturor conditiilor, am reusit sa pornim in forta si, chiar daca avem doar cateva luni de la lansare, simtim ca suntem pe un drum foarte bun. Tot mai multi autori doresc sa ni se alature si asta face ca totul sa fie mai frumos si mai usor, pentru ca suntem o echipa si ne ajutam intre noi, indiferent de ce se intampla in jur.

Care este procesul prin care un autor poate publica la Vesper Books?

Procesul de publicare e, relativ, simplu, insa nu toata lumea ajunge acolo. Daca manuscrisul este bun si trece de etapele de analiza a editorilor, se semneaza contractul, iar mai departe, editura se ocupa de tot. Nu cerem nicio taxa, doar talent si povesti bune.

Esti autoarea unui numar impresionant de carti, numele tau fiind astazi cunoscut indeosebi printre iubitorii cartilor de dragoste. Ai vreo preferata? Inainte insa de a-mi răspunde, te rog sa le treci in revista pe toate.

Am 21 de carti publicate pana in acest moment si marturisesc ca toate cartile mele mi-au fost preferate in momentul in care le-am scris. La inceput scriam carti care puneau mai mult accentul pe sentimente (Colectia RED – 5 carti), apoi am simtit nevoia sa imi depasesc „timiditatea” si am venit cu Lady Billionaires (6 volume), ca acum sa simt ca mi-am gasit stilul de scris in cele volumele seriei #Vecini, care imbina perfect sentimentele cu scenele fierbinti ale acelor povesti de suflet. Seria „Jocurile Zeilor” reprezintă o altă latură a autorului din mine, care, spre surprinderea mea, putini si-au dat seama ca personajul feminin ma caracterizeaza foarte bine.

De unde pot fi achizitionate cartile tale?

Toate cartile mele, variantele modificate, finale si corecte ale cartilor mele, se gasesc doar pe site-ul editurii Vesper Books (www.vesperbooks.ro)

Cum au fost primite cartile tale de catre cititorii romani? Te-ai gandit sa le traduci?

Cititorii romani m-au sustinut cu mult inainte de publica fizic o carte si ei m-au incurajat sa fac pasul cel mare. Ma bucur enorm sa vad ca inca ii am alaturi pe multi dintre cei de atunci, care continua sa imi fie alaturi la fiecare aparitie.

Pana acum am tradus in engleza o singura carte, „Alegerea potrivita” / „The right choice” care urmeaza sa fie disponibila si pe amazon.com.

Interactionezi cu cititorii tai? Cum raspunzi criticilor?

Intotdeauan raspund la mesaje, chiar daca cuprind pareri negative. Critica constructiva ma ajuta sa imi vad greselile, sa le corectez si sa imi imbunatatesc povestile.

La ce lucrezi in prezent?

Am lansat recent „Umbre parfumate” si acum am inceput sa lucrez la volumul 7 din seria #Vecini, care sper sa fie gata pana in vara.

Cel mai mare vis?

Ca autor? Sa scriu, cand vreau, unde vreau. Si mi l-am implinit.

Cea mai mare dezamagire ca scriitoare? Frica? Bucurie?

Cea mai mare dezamagire am avut-o anul trecut, cu editura unde am publicat pentru prima data. Nu credeam ca mai exista oameni capabili sa incalce drepturile celorlalti atat de grav si, totusi, mi s-a intamplat.

Frica? Nu am de ce, atata vreme cat eu sunt corecta si mereu am fost.

Bucurie? Ca acum am alaturi de mine oameni cu suflet frumos.

O intrebare de care nu scapa niciuna dintre intervievatele Chic-Elite: Care este viziunea ta vizavi de femeie si putere? Te consideri feminista?

Toate personajele feminine din povestile mele sunt puternice, independente, capabile sa obtina tot ce isi doresc si sa treaca peste orice greutate. Ele sunt parti din mine, pe care incerc sa le transmit si celor care imi citesc cartile, odata cu mesajul ca suntem mai putenice decat credem. Mult mai puternice.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
Cristina Lincu
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord