Citesti acum…
„Femei de Afaceri cu Stil” a ajuns la Iaşi la cea de-a şaptea ediţie

„Femei de Afaceri cu Stil” a ajuns la Iaşi la cea de-a şaptea ediţie

de  redactianoiembrie 14, 2016

femei de afaceri cu stil

Chic-Elite este partener media al unui eveniment cu stil: conferinţa Femei de Afaceri cu Stil, ajunsă la cea de-a şaptea ediţie, care va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2016, între orele 09:00 și 16:00, la Sala Mozart din cadrul Palas Iași.

Evenimentul este câștigător, în 2014 și 2015, al premiului JCI Best Development Economic Program şi propune să contribuie la dezvoltarea  mediului de afaceri feminin, dar şi să creeze o comunitate dinamică de femei cu iniţiativă care să întruchipeze conceptul de „femei de succes în România”.

Conferinţa va dezvolta teme precum antreprenoriat feminin, dezvoltare personală, branding personal, evoluție în carieră, dezvoltarea afacerii, spiritualitate, fashion, stil, atitudine și ținută în afaceri.

Speakeri: Angela Aciobăniței (co-fondator și facilitator Creatoria), Mihaela Feodorof (Yourway Life & Career Counseling), Georgiana Dragomir (Managing Director la Grapefruit) şi Roxana Magopet (Marketing & PR Manager la FAN Courier).

Taxa de participare: 75 de lei. Detalii pe pagina web a evenimentului.

Ia-ți atitudinea de cucerit lumea și vino să cunoști și alte doamne elegante în gândire și în fapte!

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord